lørdag 24. august 2019
KULTUR Lars Winnerbäck og Sivert Høyem kommer til Festspillene lørdag, 13. august. Begge spiller fra utendørsscenen på Rådhusplassen i Elverum. Konserten er i samarbeid med Elverumsdagene.
KULTUR Konservator Mari Møystad og taternes representanter Anna Gustavsen og Mariann Grønnerud er skuffet over omtalen av taterutstillingen Latjo drom i NOUs rapport.
KULTUR Salsaentusiast Camilla Dybendal arrangerer salsakurs på Elverum folkehøgskule første helga i mars.
Siste
KULTUR Dalarne Femund Forkjørerforening er på tur til Røros for 18. gang med 15 hester. De og har investert en kvart million kroner for å få enda bedre turer.
KULTUR Elverum bibliotek starter opp igjen med strikkekvelder og Fredagstipset.
KULTUR Veteraner i norsk musikkliv dominerer de neste tre månedene i Elverum kulturhus. Ole Ivars, Inger Lise Rypdal og Kari Svendsen er noen av dem som kommer.
KULTUR Forestillingen «Fløtarguten» i Osen tar sikte på å bli et spel på størrelse med Peer Gynt-spelet i Gålå.
KULTUR Årets Grundsetmart’n begynner å ta form. Lørdag 12. mars spiller Valdres-gruppa staut i Elverumshallen.
KULTUR Hvem kan vel uttrykke bedre hvordan vi føler kulden om dagen enn visesangeren Halvdan Sivertsen i «Nordaførr vårvisa».
KULTUR Tirsdag kommer Kronprins Haakon til åpningen av «Det fantastiske treet» på Norsk Skogmuseum. Utstillingen har tatt fem år å planlegge og har kostet seks millioner.
ANNO MUSEUM
KULTUR Ca. 250.000 mennesker besøkte museene i Hedmark i fjor.
KULTUR Meteorologene meldte om snø før helga, men det var hovedsakelig Sørlandet som skulle få det store snøfallet - trodde vi.
KULTUR Det blir nesten som å komme hjem for Håvard Gimse når han spiller i Elverum kirke onsdag kveld.
KULTUR Folldølen Sverre Morken er kunstnerisk ansvarlig for de norske sedlene som er i omløp i dag. 16. januar kommer han til Galleri Nysted for å stille ut å fortelle om forberedelsene.
KULTUR Elverum kommunes kulturpris til Erik Lukashaugen og to unge, dyktige gjestesolister ble de største overraskelsene i den svært innholdsrike «Hematt tel jul-konserten» i Elverum kirke tirsdag kveld.
KULTUR Ingvald Håberget trodde han skulle på julemiddag med kona. I stedet ble han overrasket med hedersprisen fra Skisportens venner i Østerdalen.
KULTUR – Hu var med inn i stua og så Elverum spille håndballkamp på TV, men dom spellte så dårlig at hu bare snudde rompa tel, sier bæssmor Oliv Sollie.
KULTUR Etter sju kritikerroste bøker på sju år om folket på Finnskogen, har forfatteren Britt Karin Larsen satt strek. Men skrive vil hun fortsatte med.