lørdag 24. august 2019
SPORT Årets Femundløp er historiens første EM i langdistanse hundekjøring. Alle de tre klassene F600, F400 og FJr er EM-klasser.
SPORT Christina Sætre Pedersen (25) har signert for FL Fart, og backen er klar for innsats med rødtrøyene på Hedmarken i 1. divisjon.
SPORT 10. februar klokka 17.00 starter OL-fakkelen på toppen av Trysilfjellet.
SPORT Også i år er Elverums vinterveger en del av veteranbilløpet Winter Trial, som finner sted 23.- 29. januar.
SPORT Hermann Stensby (16) fra Hernes er nominert til Skiskytter-VMs talentpris. Tora Berger står i spissen for talentprisen som lanseres i anledning Skiskytter-VM i Oslo.
SPORT Indre Østland Fotballkrets har for lite fotballdommere, og ber nå alle klubber om å bidra.
SPORT Alle fem lagene fra Hedmark havnet i samme pulje av 2.divisjon neste år. Det borger for mange spennende lokaloppgjør.
SPORT Etter å ha rykket opp til 1. divisjon ønsker Elverum Bowlingsklubbs damer flere spillere.
SPORT Dennis Olastuen Mørkhagen (19) fra Løvbergsmoen imponerer alle i bilcross, men den store drømmen er å få kjøre EM i rallycross. For å oppnå det trengs det først og fremst penger - for det skorter ikke på talent.
SPORT Etter en grå, kald og våt start på golfsesongen fikk det lenge etterlengtete finværet den første junifredagen mange spillere til å ta turen til det grønne paradiset på Starmoen.
SPORT Elverum Svømming er på veg til Øppna Østsvenska Grand Prix i Jönköping. 17 svømmere i alderen 13 til 18 år får prøvd seg på langbane.
SPORT Bueskytteren Paul André Hagen (23) fra Hernes er tatt ut til tidenes første European Games i Baku i Aserbajdsjan i juni.
SPORT Tour of Norway for kids kommer tilbake til Elverum. Datoen for sykkelrittet i sentrumsgatene er 28. juni.
SPORT Gleden er stor i Norsk Motorklubb (NMK) Elverum over å ha blitt tildelt Landsfinalen i bilcross senior i 2016.