• KOMMER: Annar By, til venstre, og Erik Lukashaugen kommer også til konserten i festsalen. Bildet er fra en opptreden på Rådhusplassen i mai i år. FOTO: STEIN CATO NYBAKKEN

Elverum: Initiativtakerne til konserten er Alexandra Aga Schioldborg og singer/songwriter Signe Marie Rustad, sistnevnte som en av artistene på scenen denne kvelden.

– Alle har vært positive

– Alle har vært positive til å være med på denne dugnaden, både artistene og de som bidrar med lyd og lys og andre fra næringslivet som på forskjellige andre måter for å få dette til. Kommunen stiller salen gratis til disposisjon, og alle artistene stiller opp gratis. Mange av dem bor ikke engang her, sier en glad Aga Schioldborg.

Artistene utenom Rustad er Team Me, Katthult, Erik Lukashaugen, Elias Akselsen, Benedicte Brænden, Annar By, Tom Steinar Lund, Kristina Wøhni, og Byraaet med Morten Wærhaug i spissen.

– Vi er også så heldige å ha fått med Magnus Rostille, som vil innlede med toradermusikk, sier hun.

– Jeg er også veldig glad for at Ole Kristian Bonden og Ingrid Wilberg Arnesen har sagt ja til å være konferansierer. De vil minne oss på hvorfor vi er her denne kvelden. Alle pengene går til Flyktninghjelpen sier hun.

Stjernekveld

Billettsalget er i gang. Hvor mange det blir plass til, kan ikke Aga Schioldborg si sikkert ei uke i forvegen, men hun satser på at det blir fullt hus på det hun kaller en stjernekveld.

Det vil også bli bøsser på konserten for at de som vil gi litt ekstra, har mulighet til det.

– Samtidig har vi en parallell innsamlingsaksjon på nettet for Flyktninghjelpen, der vi oppfordrer lokale bedrifter til å bidra – Konserten er en del av den internasjonale uken, som arrangeres denne uken her i Elverum, sier hun.