Elverumtrener, Michael Apelgren, sier klart at dette blir en tøff oppgave og kamp for Elverum. TATRAN Presov har en spillestil som man ikke blir helt klok på, hevder svensken.

- Presov spiller for å ødelegge spillet til motstanderen. Det har de gjort en årrekke nå og det har de gjort med hell. Det er vanskelig å vite hva de kommer med, fordi de endrer spillestil så ofte. Noen ganger tar de ut én spiller, så to spillere og plutselig ingen, sier Apelgren.

Presov er kontringssterke og spiller med et høgt tempo.

- Vi må nok ha noen kontringsmål vi også, om vi skal henge med, sier Raymond Hamar, assistenttrener for Elverum Håndball Herrer.

Tynn stall

Sjøl om Petter Øverby er hjemme i Norge, så gjør ikke det noe annet med laget enn at det tynnes ut i rekkene.

- Vi kommer ikke til å spille så mye annerledes. Og det gjør ikke noe annet enn at vi blir tynnere i stallen. Men vi mister rutine og flere å spille på. Nå må Aleksander Børresen spille ganske mye, sier Michael Apelgren.

Hamar kan avsløre at de har trent litt med fire i back-rekka, og derfor ikke spille med strekspiller. Men om Elverum vil benytte seg av det, får tiden og kampbildet vise.

- Aleksander spiller på strek, så sånn sett går det bra, skyter Apelgren inn.

Tøff kamp

Kampen mot TATRAN Presov kommer til å bli en hard greie. Apelgren håper bare at det ikke kommer noen flere skader.

- Det kommer til å bli mye som skjer på kort tid i kampen lørdag ettermiddag. Presov kan finne på det mest utroligste, og da må vi bare henge med. I tillegg kommer det til å bli dueller. Skal vi ha sjans til å vinne kampen, må vi ikke få utvisninger og flere skader, oppsummerer Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Som vanlig vil kampen overføres direkte på ElverumsRadioen. Sendinga starter 15.30 lørdag ettermiddag, og kan høres i store deler av Hedmark på DAB digitalradio. Kampen sendes også via FM 88.2 fra Nordhue og FM 99.3 fra Valberget. I tillegg hører du kampen via nettradio her på ielverum.no og via app på mobilen.