For det er et sultent lag som onsdag drar til Bodø for å kjempe om poengene. Sist Elverum var i Bodø Spektrum vant de hele 30-21. Men slike sifre tror ikke elverumtrener Michael Apelgren på for onsdagens kamp.

- Det er nok vel optimistisk. Sist vi møttes var det bare med et nødskrik at vi vant her i Terningen Arena. Vi hadde flaks og flyt på slutten av kampen som gjorde at vi til slutt fikk med oss poengene. Så jeg tror vi skal få jobbe for dem også onsdag kveld, sier Michael Apelgren.

Han tror det kommer til å bli høgt tempo i kampen og mange mål.

- Bodø passer oss egentlig ganske godt. De vil som oss, ha opp tempoet i spillet sitt så det kommer nok til å bli en hard kamp. Det som er spesielt med Bodø er at de har mange gode spillere på alle posisjoner. Men Binai Aziz og Henrik Bielenberg er to spillere som jeg synes har gjort det godt denne sesongen, og de må vi passe litt ekstra på, sier Michael Apelgren.

Christensen skadet

Bodø er kjent for å ha en meget god målvakt i Joachim Christensen. Men akkurat nå sliter han med en skade, noe som kan gi Elverum en fordel. Eller?

- Hans erstatter har også gjort det ganske bra i mål den siste tiden, og spesielt mot Kolstad forrige serierunde. Så jeg tror ikke det har noe å si at Christensen er skadet, sier Michael Apelgren.

Men det er ikke bare Bodø som sliter med skader, også Elverum har slitt med skader ganske lenge. Nå er de aller fleste på pass igjen, men Aleksander Børresen er fortsatt skadet.

- Vi tør ikke sjanse og ta risikoen ved å bruke Børresen for tidlig. Nå som vi har forsterket laget med Kristian Bliznac ser vi ikke vitsen med å ta en så stor risiko som det er å bruke Aleksander for tidlig. Derfor spiller han ikke onsdagens kamp, forteller Apelgren.

Gullmulighetene

Det er ikke til å stikke under en stol at man allerede nå snakker om det gjeve seriegullet. Også Michael Apelgren konstaterer at gullet er innen rekkevidde.

- Om du sikter på å vinne gull, noe vi satser på i alle konkurranser vi stiller opp i så gjelder det å vinne bortekamper som ikke andre lag gjør. Så om vi vinner mot Bodø onsdag kveld, så ser det veldig bra ut, avslutter Michael Apelgren.

Hør kampen direkte på radioen

Gjennom sesongen har ElverumsRadioen sendt alle de obligatoriske kampene Elverum Håndball Herrer har spilt. De overfører også kampen borte mot Bodø. Sendinga starter klokka 17.30 med forhåndsomtale og intervjuer før kamp. Avkast i Bodø Spektrum er klokka 18.00.

ElverumsRadioen hører du via DAB i store deler av Hedmark fylke. I tillegg sender ElverumsRadioen på FM 88.2 og FM 99.3 og via nettradio.