De kalles for Zetra Elektriske trillebårer og forhandles av Powerbull AS. De er en av utstillerne på årets Grundsetmart'n.

- Vi fikk de første elektriske trillebårene i sommer i fjor. Dette er såpass nytt at vi nå «brøyter» veg for at slike trillebårer skal bli kjent, sier Odd Nøttestad i Powerbull AS.

Han kan fortelle at det er mange som rynker på nesa og synes at dette ser litt rart ut.

- Trillebåra ser ganske lik ut som en vanlig trillebår, men hjulet er litt mer forseggjort og det er en elektrisk motor i navet som er med å dra trillebåra fremover, sier Nøttestad. 

Denne trillebåra er såpass ny at den på en måte må modnes for å bli kjent.

- Vi har vel fått skylda for å ta latskapen til nye høyder. Noe jeg tildels kan være med på. Men når vi ser tilbake i tid så tok vi med oss klesvasken fra bekken og inn i en vaskemaskin og syntes det var bra. Vi tror at kundene våre blir glad for å få en trillebår som kan ta 120 kilo med elektrisk motor. Da får man gjort dobbelt så mye arbeid på like lang tid og man blir mindre sliten, sier Odd Nøttestad.

God mart'n

Nøttestad og trillebårene har ikke vært på Grundsetmart'n tidligere, men har bare gode ord om arrangementet.

- Vi synes det er veldig hyggelig her og nå har vi fått godt vær og mange innom her, så vi synes det har vært fint. Det er første gang vi er i Elverum på Grundsetmart'n, men vi ser at dette er et arrangement vi skal komme tilbake til, avslutter Odd Nøttestad med et smil.