• TAR MED SUNDE: Husvert Tom Steinar Lund kommer tilbake til Jømnvang i september sammen med Øystein Sunde.

– Dette var en helt fantastisk kveld, her har det vært fire topp artister som har underholdt et publikum som har svart like bra som artistene. Det har vært en stemning og en opplevelse uten like, sier en strålende fornøyd Bjørn Jarle Røberg-Larsen.     

Styrelederen kan melde om over 150 betalende deltakere på konserten, som var preget av både latter, allsang og varme applauser. 

- Morsommere enn på Marienlyst

Kveldens musikalske vert, Tom Steinar Lund, har hatt vårkonserten i alle sju årene den har eksistert, og han syntes det var et helt spesielt trøkk blant publikum på Jømnvang. 

– Jeg er så glad for alle disse flinke artistene jeg har hatt med meg. Dæven som dem kvitterer altså, smiler han.

Foruten den spillende husverten på gitar var Beat for Beat-stjerne Frøydis Grorud med på saksofon og fløyte, i tillegg til rendølen Birger Mistereggen på percussion og sang, og ikke minst skuespiller Tom Styve som også sang.

– Siden det er fredag er jeg jo egentlig to steder på én gang, men jeg synes det er mye morsommere å være her på Jømnvang enn på Marienlyst, smilte Frøydis Grorud fra scena. Selvsagt til henrykt applaus fra salen.  

Øystein Sunde til Jømnvang

Den 11. september kommer Tom Steinar Lund tilbake til Jømnvang, sammen med Birger Mistereggen.

– De har med seg Øystein Sunde, og billettsalget starter i løpet av én ukes tid så det er bare å følge med på Jømnvang sine hjemmesider, sier Røberg-Larsen. 

– For ordens skyld er det vel Øystein Sunde som har med seg oss, ler Lund. 

Tom Steinar Lund blir også å se på neste års vårkonsert, og håper på like mange publikummere når den tid kommer.