Da tenker han rett og slett på dømmingen i kampen. For han stusser litt på hvordan de gulkledde dømte lørdagens kamp.

- Jeg er skuffet over at kampen gikk som den gikk. Men det som er ekstra irriterende er at vi er tilbake i det som vi slet med i fjor, nemlig dommerne, sier Michael Apelgren.

Han er ikke fornøyd med hvordan Elverum ble behandlet av dommerne. I følge kamprapporten til EHF, så ser man allerede der at dømmingen var litt skeiv.

tre mot sju utvisninger

Ikke bare var det den vanlige dømmingen den svenske treneren reagerer på, men hvordan Elverum blir behandlet og hvordan dommerne dømte kampen.

- Det er irriterende da vi blir behandlet som vi gjør. I dag fikk vi det meste mot oss, og spesielt med utvisninger, sier Michael Apelgren.

I følge kamprapporten fikk La Rioja tre utvisninger. Elverum der i mot, fikk hele sju utvisninger. Noe Apelgren synes er urettferdig.

Han fikk tilbake følelsen av å være «ukjent» og liten fra i fjor.

- Vi får noen flashbacks fra i fjor, da vi var et lite lag og ingen kjente til oss. Det er helt klart at La Rioja fikk gå «lettere» igjennom kampen enn oss, sier Michael Apelgren.

Han gir litt av skylden for tapet til dommerne.

- Det blir litt tungt å vinne på bortebane i Europa når ikke alle spillerne har en superdag. Når vi i tillegg har de gulkledde mot oss, så hjelper ikke det på akkurat, avslutter Michael Apelgren.