I Hedmark steg boligprisene med 3.4 prosent siste måned. Noe som er over landsgjennomsnittet. I løpet av det siste kvartalet steg boligprisene i Elverum med 1.2 prosent.

Det siste året har boligprisene i Elverum steget med hele 12.2 prosent, i følge tall fra Eiendom Norge.

Da kan man tjene mye ved å ta en verdivurdering av boligen, snakke med banken og se på muligheten for refinansiering med lavere rente.

Hos Meglerhuset Innlandet er de ikke i tvil, en verdivurdering vil gi svar på hvor mye boligen din er verdt nå.

- En verdivurdering gir svar på hva boligen er verdt ut fra størrelse, standard og beliggenhet. Ved å ta en verdivurdering vil man finne en reel markedsverdi av eiendommen, sier Hans Petter Carlsson, daglig leder og megler ved Meglerhuset Innlandet.

Boligprisene har økt betraktelig de siste årene

Nettopp fordi at boligprisene har økt mye de siste årene, kan det være gull verdt å få en oppdatert verdivurdering når man blant annet skal søke lån eller refinansiere.

- Verdivurdering er for de som lurer på hva sin eiendom er verdt, skal låne på penger eller refinansiere sine lån, sier Hans Petter Carlsson.

Han kan fortelle at mange har verdivurdering også når de skal selge boligen sin, og på forhånd også kan få en pekepinn på hvor mye boligen er verdt.

Godt meglerår

Carlsson forteller at Meglerhuset Innlandet stadig tar nye markedsandeler i et område med tøff konkurranse.

- Meglerhuset er i fortsatt vekst og vi skal ta flere markedsandeler i årene fremover. Vi setter oss stadig mål og jobber målrettet for og nå de, avslutter Hans Petter Carlsson, daglig leder og megler ved Meglerhuset Innlandet.