Elverum hadde en råsterk borteseier mot Ademar León lørdag 30. september, hvor Elverum vant 26-30. Så går de hen å vinner ganske overbevisende 40-32 hjemme mot Dinamo Bucuresti søndag 8. oktober.

Det har igjen resultert i at Elverum virkelig er med å kjempe om avansement i gruppespillet. Noe kaptein Morten Nergaard er forsiktig med å prate om.

- Det var en viktig kamp å vinne mot Dinamo Bucuresti, og skulle vi ha en liten sjanse med å henge med i toppen av tabellen måtte den kampen vinnes. Men når det er sagt så er det fortsatt igjen seks kamper, så det er langt frem fra å håpe på avansement til å gå videre fra gruppespillet, sier Morten Nergaard.

Han maner nå til ro blant alle håndballinteresserte. For Elverum Håndball Herrer liker å ta én kamp av gangen.

- Jeg tror først og fremst at vi skal roe oss litt ned etter denne kampen. Det er ingen lette kamper i Champions League, sier Morten Nergaard.

Muligheten er der

Kapteinen er ganske rolig og realistisk da vi snakker med han. Sjøl om han også ser mulighetene, skal kampene spilles først.

- Det er som sagt langt frem til gruppespillet er ferdig, minner Morten Nergaard på.

- Vi vet at Elverum tar én og én kamp om gangen. Men hvis vi begynner å se på mulighetene våre, så er de til stede. Vi vet at vi kan slå Ademar León på hjemmebane, det er to poeng. Vi kan slå Dinamo Bucuresti i Romania, det er to poeng til. Hvis vi begynner å tenke litt her nå, så er det klart det er muligheter, er det ikke?

- Joda, mulighetene er der. Men som jeg sa tidligere, nå må vi roe oss ned og ikke lette her. Det er veldig mange kamper igjen før vi er ferdige. Det er ingen lette kamper i denne turneringen og om vi nå slo Dinamo Bucuresti gjør ikke det oss til uslålige, sier kapteinen og fortsetter:

- Neste lag som venter oss i Champions League er Gorenje Velenje. Først får vi konsentrere oss om den kampen og så får vi se hva som skjer, avslutter Morten Nergaard.