• KEEPER: Fredrik Tervaniemi er både keeper og markedssjef i Elverum fotball.

Elverum fotball venter fortsatt på årets første seier, og den burde ha kommet allerede forrige søndag på bortebane mot Florø. Kampen endte med poengdeling, etter at hjemmelaget tok ledelsen. Adnan Cirack utlignet for Elverum og hadde også en kjempesjanse til å sikre alle 3 poengene rett før slutt. Dermed endte kampen 1-1.

Spillende markedssjef Fredrik Tervaniemi er klar på at Elverum burde vunnet.

- Florø rykket opp samtidig med oss, og de hadde heller ingen seier før de møtte oss. Begge lag var like sugne på første seier for sesongen, og vi førte stort sett hele kampen. Vi fikk med oss et bra bortepoeng, noe som er bra i OBOS, men vi burde hatt alle 3, sier Tervaniemi.

ranheim har startet bra

Søndagens motstander Ranheim, har startet med 4 seire og 1 uavgjort på de første 5 kampene. Ranheim har bare scoret 7 mål, men de er veldig gjerrige bakover og har bare sluppet inn 3 mål på 5 kamper.

- Kampene kommer tett nå, med midtukekamper og cup i tillegg. Ranheim er et bra lag, som har vært på nest øverste nivå i 6-7 sesonger på rad nå. De har fått en bra start i år, men tror ikke de holder hele sesongen. Vi satser på at vi avslutter deres fine rekke på søndag, smiler Tervaniemi.

Til søndagens kamp er midtstopper Igor Cukovic ute med karantene for gule kort. I tillegg er Stian Lund fortsatt lenge ute, mens både Stian Simenstad og Magnus Pedersen som har slitt med skader, er på gang og mest sannsynlig med i troppen.

- blir 3 poeng på søndag!

Midtbanegeneral Carlos Moggia har slitt med en skade i leggen og måtte gå ut tidlig i kampen mot Florø. 

- Carlos sliter litt med en skade i leggen, vi vet ikke helt omfanget av skaden. Det er mulig han også er med på søndag, men han kan også være ute et par uker, forteller Tervaniemi.

På spørsmål om det blir 3 poeng mot Ranheim på søndag, er svaret klart:

- Ja, det blir det, lover keeper og markedssjef, Fredrik Tervaniemi. 

Kampen starter kl. 18.00 på Elverum stadion, og det er meldt veldig bra vær.