• KUNNE VÆRT FLERE: Det var langt fra besøksrekord i Elverum fredag, men Kristian Sætre er likevel storfornøyd med responsen og stemningen i parken. (Foto: Lars B. Nyland).

For Oss Mot Mobbing er det ikke nødvendigvis noe mål å samle hundrevis av publikummere når de inviterer til OMM RUN show. Det var det heller ikke i Elvarheimsparken fredag kveld, men Kristian Sætre er storfornøyd likevel.

- Det var akkurat passe med folk. Ikke for få, og ikke for mange. Norgesturneen vår handler om å møte folk vi har hatt dialog med på Facebook, over telefon eller har kommunisert med på andre måter. Vi vil gjerne gi til noe til dem, sier Sætre.

Mange har ikke råd til noen storslått sommerferie, og showet Oss Mot Mobbing har vært på turné med kan likevel gi mange et fint sommerminne.

- Vi har vært 12 steder i Norge. Blant annet i Lillehammer, Bergen, Karmøy og Ålesund. I Stavanger var det over 4.000 publikummere, sier Sætre.

Delte ut diplomer

Under fredagens show i Elverum ble det blant annet delt ut diplomer som en del av avslutningen på turneen. Videre sang Raymond Eriksen som deltok i Norske Talenter, og tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen var også på scenen.

- I tillegg holdt Ada Grambo og jeg appell. Responsen fra publikum var veldig bra, sier Sætre.

Grambo er fra Elverum og jobber for Oss Mot Mobbing sammen med Sætre. Organisasjonen er nå landets største antimobbe-organisasjon, og Sætre er glad for å kunne hjelpe mange som sliter. Han roser også Gjensidigestiftelsen for deres velvilje.

- Vi har fått tildelt 1,2 millioner og 1,5 millioner kroner fra stiftelsen. Det gjør at vi kan drive på det nivået vi gjør, og det hjelper mange som sliter, smiler Sætre.