Terje Melnes i Østerdalsmat er en trofast gjenganger på Jakt- og fiskedagene og trives veldig godt disse 4 dagene det pågår.

- Vi driver stort sett med spekemat, og det bør være noe for enhver smak. Det ligger vel rundt 20 forskjellige slag her på disken, det er mye forskjellige viltpølser, rødvinspølser, setersalami, tørket kjøtt, fenalår og mye mer. Det går veldig mye setersalami og ettersom vi er i Østerdalen, går det mye i elgpølse og rådyrpølse, forklarer Melnes. 

Østerdalsmat kjøpte igjen de gamle lokalene til Nortura i Rendalen i fjor. 

- En kollega og jeg kjøpte det gamle Nortura-anlegget i Rendalen. Utsprunget kommer fra Rakkestad, Solbrekke Kjøtt, som jeg har drevet i 20 år. Kollegaen min bygget opp Matbørsen i Sandefjord og vi har jobbet sammen i 15 år, smiler Melnes.

Melnes har vært på Jakt-og fiskedagene i 20 år.

- Ja, med Solbrekke Kjøtt har jeg vært her i 20 år. Vi bruker både Solbrekke Kjøtt og Østerdalsmat, da med Østerdalsmat som produksjonsbedrift og Solbrekke Kjøtt som salgsbedrift, forteller Melnes.

Etter å ha vært med i 20 år, bør Terje Melnes være kvalifisert til å ha en mening om Jakt- og fiskedagene.

- Etter min mening, er dette det desidert beste messearrangementet i hele Norge! Det er høy kvalitet, verdens fineste messeområde og masse trivelig folk, smiler Melnes.