– Torsdag 5. oktober får vi besøk av forfatter Kjersti Bronken Senderud, som skal snakke om sin siste roman «Bo», forteller Lisbeth Hanstad Lundby, som er ansvarlig for arrangementet. 

lokal forfatter

Bronken Senderud er født og oppvokst på Løten, og for tiden veksler hun på å bo i Oslo og Løten. Hun har skrevet flere diktsamlinger, og «Bo» er hennes andre roman.

– På torsdag kommer hun til å snakke litt om den nye boka, og hun er nok åpen for publikumsspørsmål om boka eller forfatterskapet sitt. Besøket er et samarbeid vi har med bokhandelen Norli, så det blir også mulighet for å kjøpe signerte bøker denne kvelden, opplyser Hanstad Lundby.  

Hun håper mange tar turen innom biblioteket for å få med seg arrangementet, og ser fram til en hyggelig forfatterkveld. 

Småskummelt for barna

Lørdag 7. oktober blir det et arrangement som er rettet mot en litt yngre målgruppe enn torsdagens forfatterbesøk. 

– Det blir en litt annerledes dag på biblioteket, hvor vi blant annet får besøk av ei heks, sier spesialbibliotekar Hege Bjørkeli.

Heksa vil lese litt og fortelle historier for barna som møter opp, og det blir leting etter ei heksegryte som hun har mista.

– Arrangementet passer for barn fra 3- til 9 år, så vi vil ikke lage det altfor skummelt – håper jeg, smiler Bjørkeli. 

Biblioteket pleier alltid å gjøre litt ekstra ut av høsten, og har tidligere hatt både høstutstilling og aktivitetsverksted. 

– Det er gøy med litt småskumle ting når det er oktober, høst og mørkt, synes bibliotekaren.