Kampen i dag var en viktig test for laget, etter en stor seier i siste runde, hvordan ville dette slå ut borte mot Strindheim?

Det gikk bra! Seier 3-0 i Trondheim, fortsatt ubeseiret, og Fredrik Tervaniemi er eneste keeper i de tre øverste ligaene som fortsatt ikke har sluppet inn mål, skriver Elverum fotball på sine hjemmesider.

Ledelse etter tre minutter

Allerede etter 3 minutter tok Elverum ledelsen, etter scoring av Elmadhi Bellchen på retur etter dødball. Han har nå scoret i tre kamper på rad, og er inne i en meget fin trend.

Det gikk 11 minutter før nummer to satt bak Strindheims keeper. En strålende heading av Rebin Sulaka, gikk via hodet til Stian Lund og i mål. 2-0 etter 14 minutter. Elverum førte kampen gjennom hele omgangen og hadde kontroll frem mot pause. Lagene gikk til pause på 2-0 til Elverum.

Andre omgang fortsatte med at Elverum førte spillet, og etter 63 minutter satte Jonas Enkerud spikeren i kista med et strålende skudd fra 18 meter. En solid innsats av laget endte med 3-0 seier.

Ny hjemmekamp neste helg

Nå venter Byåsen hjemme på Elverum Stadion neste lørdag klokka 16.00. Elverum fotball skriver på sine hjemmesider at de håper alle som har hjertet i Elverum tar turen til stadion.

De lover å gi alt for å fortsette i samme steamen, og de håper at mange kommer til stadion på lørdag, for de trenger all support, melder fotballen på sin hjemmeside.