FagFlis Elverum AS er både en entreprenør og en butikk. De kan skryte av at de har alt, untatt en maler.

- Hos oss får du hjelp til alt, ja alt. For han maleren skal vi kunne klare å få tak i, sier Ivar Bakke, daglig leder og deleier av FagFlis Elverum AS.

Stor feiring

Lørdag 4. juni er det stor feiring sammen med kundene hos FagFlis Elverum AS. Og her kan den daglige lederen love en ny butikk.

- Vi vil gjerne vise oss frem litt, og derfor inviterer vi til feiring her hos oss. Også har vi jo en ny butikk å vise frem. Vi har flere nye utstillinger inne i butikken som man kan komme å se på. Men noe mer nytt er det vel ikke, enn at vi er 20 år da, sier Ivar Bakke.

FagFlis Elverum AS har mange baller i lufta. De er som sagt både en entreprenør og driver butikk. De leverer en totalpakke, både på tømrer, mur, snekkere og flisarbeid, sier Ivar Bakke.

Quiz

Lørdag klokka 10.00 til 15.00 vil grillen også være varm hos FagFlis Elverum AS. For da skal det feires med quiz, showroom og utstillere.

- Det er bare komme innom oss og se på hva vi driver med. Da får man et innblikk i hvordan vi jobber og hva vi jobber med. I tillegg vil jo grillen være varm, så da kan man jo få seg noe å bite i også, sier Ivar Bakke, daglig leder ved FagFlis Elverum AS.

I tillegg har Ivar laget en FagFlis-quiz, hvor hovedpremien er en sydentur for to. Den tror han vil friste.

- Quizen vår blir morsom. Hovedpremien er en sydentur for to, noe som jeg tror kommer til å bli populært. Hvis du kommer innom, bør du fylle ut quizen om ikke noe annet, smiler Ivar Bakke.

Stor på entreprenørsiden

FagFlis Elverum AS har kunder både i entreprenør- og forbrukersegmentet, men de er størst blant entreprenørene.

- Vi har bra med kunder, og vi har drevet her mange år. Vi har avtaler med Forsvarsbygg blant annet. Ellers så er vi ganske allsidige, vi jobber med alt fra tilbygg til firemannboliger, sier Bakke, og legger til:

- Det folk kanskje ikke vet, er at vi er størst på entreprenørsiden. Vi har mange både små og store oppdrag som entreprenør, og fra andre entreprenører, sier Ivar Bakke.

Nå håper den daglige lederen på at mange kommer innom FagFlis Elverum AS på Grindalsmoen lørdag 4. juni.

- Vi vil vise oss frem, og vise at vi har overlevd i 20 år, avslutter Ivar Bakke.