• GLEDER SEG: Utviklingsleder i Oppfølgingsenheten Frisk, Harald Odde, er selv Vamp-fan. (Foto: Mari Nyberget)

– Elverum er en folkehelseby, og har et ønske om å synliggjøre noen satsingsområder framover. Psykisk helse er ett av disse områdene, og overskuddet fra Vamp-konserten går til nettopp konkrete tiltak innen psykisk helse, forteller Harald Odde, som er utviklingsleder i Oppfølgingsenheten Frisk. 

Det er Elverum kommune og Oppfølgingsenheten Frisk som arrangerer Vamp-konserten i Terningen Arena på torsdag.

Lokale korister

– Det er både et lokalt kor med brukere innen psykisk helsevern som deltar, og et barnekor som skal synge sammen med Vamp. Dette er ganske unikt, og jeg tror det blir en flott opplevelse for publikum, sier Odde. 

Vamp har tidligere spilt for fulle hus alle gangene de har besøkt Elverum, og utviklingslederen håper mange blir med på konserten også denne gangen. 

– Interessen rundt arrangementet har vært veldig god. Det er ikke lenge siden vi bestemte oss for dette, men både selve konserten og fokuset på psykisk helse har blitt godt tatt imot, sier han. 

Er igjen billetter

Det er fremdeles igjen ledige billetter, for de som ikke har sikret seg det enda. Kulturavdelingen i kommunen står for salget.

– Vi arrangerte en konsert i Moelv for noen år siden, med det samme fokuset. Dette var en stor suksess, så vi forventer tilsvarende denne gangen også. En god musikalsk opplevelse, og et flott arrangement sammen med koret, smiler Odde. 

Koret med brukere innen psykisk helse startet som et prosjekt for opplevelse og mestring. Det ledes av dirigent for skolekoret på Søbakken, Sussan Nysveen.