Gransjøberget Sæter ligger cirka 3.5 mil fra Leiret. Man kjører opp mot Trysil, tar av mot Julussdalen og kjører ca. 8 kilometer etter at asfalten tar slutt. Da kommer man til et skilt der det står Gransjøberget Sæter. 

I helga inviterer Marianne Wimmer til både pizzabaking og brødbaking. 

- I bakerovnen vår så gjør vi opp og baker pizza lørdag. Du kan få bake den sjøl om du vil, eller du bare bestiller den av oss. Det blir en god pizza uansett, om du lager den sjøl eller bare velger fyllet, sier Marianne Wimmer.

I denne ovnen er det ganske varmt, og varmen holder seg godt i en uke om været tillater det kan Wimmer fortelle. Hun sier at det fortsatt vil være rundt 50 grader inne i ovnen etter en uke. 

Bake brød 

Søndag er det muligheter for å være med å bake brød. Også disse skal stekes i den gode gamle bakerovnen. 

- Da vil det være rett temperatur, og brødene blir stekt jevnt og fine, sier Marianne Wimmer. 

Vanligvis holder Gransjøberget Sæter kun åpent for alle som vil, en gang i året. Det pleier å være i september, men Wimmer ønsket at om det var en ledig helg i juni, så skulle hun ha en helg hvor alle som vil kunne komme. 

Har ikke innlagt strøm

- Vi har ikke strøm her oppe, så man slipper all den duringen nye teknologiske apparater gir fra seg. I helga håper jeg at mange vil ta turen oppom sætra. Vanligvis kan man bestille seg en helg og ta med venner og bekjente for å oppleve sætra, men i helga så er det åpent for alle som
ønsker å komme, forteller Marianne Wimmer. 

Hun nevner at de som kommer må huske å ha med seg kontanter. Det er ikke strøm, og mobildekningen er så som så. 

- Derfor har jeg ikke mulighet til å ha betalingsterminal. Så da må de som kommer ha med seg kontanter, sier Wimmer og legger til: 

- Sjøl om det er meldt litt variabelt vær, så har vi en stor låve her som vi kan være inne i. Så jeg tror det blir en flott helg, uansett vær. Og alle er hjertelig velkomne til oss på Gransjøberget Sæter i helga, sier Marianne Wimmer.