André Lindboe velger nemlig å bli igjen i Norge. Grunnen er ikke at han frykter Russland eller motstanderlaget, men at han igjen skal bli pappa.

Sjøl om samboeren hans ikke har termin på en liten stund, vil han ikke ta sjanser å være borte da han igjen skal bli pappa. Og det er derfor han nå ikke blir med resten av laget til Russland for å kjempe om en ny seier.

Må respektere dette

Tirsdag kveld holdt Elverum sin siste trening på Norsk jord før de onsdag formiddag dro til våre naboer i øst. Lindboe var med på treningen og ga alt. Alt skal han også gi på hjemmebane forteller han litt sparsomt.

Elverumtrener, Michael Apelgren, har full forståelse for at André vil være hjemme.

- André Lindboe vil være hjemme med sin samboer som er nært forestående en fødsel, noe vi selvsagt respekterer. Men det medfører at vi drar til Russland med en veldig tynn tropp, forklarer Michael Apelgren.

For med Erik Toft allerede ut med brudd i nesa og Petter Øverby som er høyst usikker fremfor kampen, så blir det stadig tynnere i troppen.

- Petter er ute med en slitasjeskade i ene benet. Og vi får se om vi skal bruke han, men det ser ikke sånn ut. Toft er også ute, så det er ingen toppet tropp vi møter russerne med, avslutter Michael Apelgren.