Elverum fikk med seg ett poeng hjem fra Florø. I en kamp hvor Elverum hadde mange store sjanser til å vinne, men det ville seg ikke helt foran mål.

De spilte en god kamp, og hadde fortjent å dra hjem med full pott. Kampen startet meget bra, og Elverumslaget hadde god kontroll på Førde fra start. Adnan Cirak var frempå med en heading, men dessverre så var Florøkeeperen på ballen og reddet.

Rett etter corneren, kontret Florø, og satte inn ledelse 1-0 særs ufortjent sett opp mot spillets gang. Elverum misset på sikringen etter corneren, og Florø utnyttet dette og alene mot Fredrik Tervaniemi skårte de sikkert etter 40 minutter.

Dermed gikk Elverum til pause hvor de ufortjent lå under.

gode sjanser

I pausen var alle enige om at dette skulle snues, og Elverum fortsatte å sette trykk på Florø. Allerede etter 7 minutter ut i andre omgang utlignet Elverum med Adnan Cirak til 1-1. Han kriget ballen i mål, og skårte sitt første seriemål for sesongen.

Elverum fortsatte å produsere sjanser. Både Amor Layouni og Adnan Cirak hadde store sjanser til å sikre 3 poeng. Spesielt Adnans siste sjanse hvor han var alene med keeper kunne sikret seieren. 

Dessverre lykkes ingen å sette den avgjørende ballen i mål, og kampen endte 1-1 i Florø.