Elverum bibliotek kommer til å holde stengt 31.oktober – 6.november på grunn av om-rokkering av bibliotekavdelingene, kan Elverum kommune melde på sine hjemmesider.

Grunnen til at biblioteket må stenge, er at de har fått midler fra Nasjonalbiblioteket for å gjøre endringer slik at de kan ha arrangementer for barn også i bibliotekets åpningstid. Barneavdelingen skal flyttes inn der hvor lesesalen er i dag, mens studieplassene vil flyttes til bibliotekets underetasje, melder Elverum kommune på nett.

barn er viktig

Der barneavdelingen er i dag vil det bli «myldreområde» med sitteplasser, dagens aviser og blant annet tidsskrifter. Denne om-rokkeringen vil gjøre at biblioteket blir mer brukervennlig både for voksne og barn – samt at vi i framtida kan ha arrangementer for barn i åpningstida fordi barneavdelingen nå blir mer skjermet.

I tillegg vil biblioteket legge til rette for at arrangementer for voksne i småskala kan være nede i underetasjen, mens det nye «myldreområdet» kan brukes til større arrangementer, skriver Elverum kommune på sine hjemmesider.