Den første helga i april ble det for tredje gang arrangert bruktsalg av barneklær og -utstyr i Elverum, hvor 20 prosent av inntektene var øremerket barneavdelingen på sykehuset i Elverum. 

– Salgets totale sum denne gangen ble 60.000 kroner, hvorav 12.000 kroner ble brukt til å kjøpe gaver til sykehuset, forteller Dag Ivar Mortensen, som er én av initiativtakerne bak bruktsalget. 

Kjøpte inn mye forskjellig

For pengene kjøpte de inn ting etter ønske fra barneavdelingen selv, og på lista stod det bamser, tegne- og malesaker, tegneruller, hyller med bokser, sittebenker for store og små, lekestativ med sklier og klatrevegg.

Disse tingene ble overlevert til sykehuset mandag 8. mai. 

I april fortalte gjengen bak salget at de var godt fornøyde med besøket under vårens salg, og at i alt 50 personer var med og solgte unna klær og ting til barn denne gangen. 

En liten Tradisjon

Vårens bruktsalg var nummer tre i rekken, og initiativtakerne har planer om å fortsette tradisjonen med å arrangere salg én gang i halvåret. 

– Det vil bli nytt bruktsalg til høsten, og mer informasjon vil komme nærmere. Dato er enda ikke satt, så det er bare å følge med, sier Mortensen.