• MIDTBANESJEF: Carlos Gate Moggia har vært sentral på midten i sesongstarten.

Selv om Carlos Gaete Moggia er en merittert spiller på dette nivået, er det en ydmyk spiller vi snakket med, som ønsker å bidra til en god sesong i OBOS-ligaen for Elverum.

Carlos Gaete Moggia er 29 år gammel, midtbanespiller og har flere sesonger i Allsvenskan og Superettan i Sverige. Tidligere klubber er blant annet Hammarby, AFC United, IK Sirius og IFK Värnamo. Kontrakten med Elverum varer ut sesongen:

- Min sterkeste side på banen, er at jeg er trygg og rolig med ballen og jeg er forholdsvis sterk i kroppen. Det jeg ønsker å bli bedre på, er at jeg skal komme til flere avslutninger og gjøre flere mål, sier Moggia. 

Moggia kom altså til Elverum før denne sesongen:

- Det føltes riktig å velge Elverum da jeg fikk muligheten, og her kan jeg ta ytterlige steg. En bra plass med et godt miljø, og et nytt miljø i et nytt land for meg. Min personlige målsetning for sesongen, er å bli en nøkkelspiller for Elverum, sier Moggia.

Sivil status er singel, men han er litt usikker på om han er «på jakt»:

- Tja, det som skjer, det skjer, ler han.

Denne sesongen er det «bare» fotball som gjelder:

- Jeg konsentrerer meg kun om fotball i år, og ettersom jeg er en riktig «fotball-nerd», så gjør jeg ikke må mye utenom å spille fotball heller, smiler Carlos Gaete Moggia.