• REGN: Regnet gjorde sitt til at «Østkanttorget» måtte avlyses.

Det var lite folk å se på parkeringsplassen ved Damveien i Elverum i formiddag. Årets første «Østkanttorg» skulle gå av stabelen. Men regnet satte en effektiv stopper for dagens arrangement.

Bodil Nordhagen i Møteplassen Elverum sier at det er trist at de ikke fikk gjennomført årets første «Østkanttorg», men at de ikke lar seg stoppe av litt regn.

- Været får vi ikke gjort noe med, men vi love å komme sterkere tilbake. For det må da bli en lørdag gjennom sommeren hvor vi får litt sol, ler Nordhagen.

Salg og sosialt

«Østkanttorget» skulle altså starte opp igjen for sesongen i dag, men ble stoppet av regnværet. Under slike arrangement kan samlere, selgere eller andre som har noe de skulle ha blitt kvitt komme og selge det på et marked. Og alle som vil hjolde sin egen stand, er hjertelig velkommen.

- Vi har ulike foreninger som er med å arrangerer, og det var egentlig Lions Club Elverum som skulle være første fivillig forening på Østkanttorget. Slik ble det ikke. Men om du ønsker å være med på Østkanttorget med egen stand, er det bare å dukke opp med det du måtte ha å selge, sier Mari Opseth.

Vanligvis er det salg av både noe å bite i og noe «attåt».

Nå håper Bodil Nordhagen at det kommer flere neste lørdag, og at været også blir bedre.

- Neste lørdag får vi tro det er fult på plassen her, og at det blir mye bedre vær. Været har nok mye å si på slike dager, avslutter Bodil Nordhagen.