Hele 990 minutter lyder den nye rekorden på, i følge TV2. Det er nok en rekord som kommer til å stå seg en stund. Elverum Fotball har i år hatt den beste seriestarten av alle fotballagene i Norge. Vi i redaksjonen har i alle fall til gode å se noen andre lag som har startet like sterkt som det Elverum Fotball har gjort.

Etter det sure tapet mot Nybergsund var altså seiersrekken og forbedringen av rekorden over. Målet som satte en stopper for forlengingen av rekorden ble satt inn nærmest i siste spillesekund. I følge Elverum Fotball, fikk Nybergsund på overtid et innkast. Ballen ble kastet inn foran mål og der fikk Nybergsunds midtstopper, Joakim Gunnar De Osma Linguist, en lang tå på ballen, og dermed måtte Fredrik Tervaniemi gi tapt.

Helt uvirkelig

Fredrik Tervaniemi kan nesten ikke tro det sjøl. Nå tror han at rekorden hans og Elverum kommer til å bli uslåelig.

- Med det at hele divisjonssystemet endres neste år, har jeg tro på at det blir veldig lenge til noen klarer å gjøre det vi har gjort i år, sier en tydelig stolt keeper.

Når kampen mot Nybergsund gikk mot slutten, tenkte Tervaniemi at nå skulle han holde nullen i de siste fire minuttene også. Dommeren la nemlig til fire minutter som tilleggstid. Men, sånn ble det ikke.

Med tapet på Nybergsund Stadion skriver Elverum historie og en rekord som alle er stolte over. Men Fredrik Tervaniemi har beina godt plantet på bakken for det.

- Det er jo helt uvirkelig men moro. Nå må vi jo finne på noe annet å snakke om, for det har blitt en del snakk om denne rekorden, sier Fredrik Tervaniemi.

Mye oppmerksomhet

Keeperen har fått mange henvendelser både fra elverumsinger og andre fotballinteresserte. Til og med svenskene har gitt lyd fra seg.

- Jeg har ikke tenkt så mye på denne rekorden. Men vennene mine i Sverige og andre svensker har kommet gode tilbakemeldinger og kommentarer. Det er jo moro å se at det er så mange som engasjerer seg rundt dette, sier Fredrik Tervaniemi.

Snart sommerferie

Fotballgutta fra Elverum tar snart en velfortjent ferie. Men først står Nardo på motsatt banehalvdel da de gjester Elverum Stadion førstkommende lørdag. Svensken vil ha et forsprang på 10 poeng ned til Nardo til sommerferien, det betyr at Elverum må slå de neste lørdag.

- Vinner vi lørdag, får vi samme luke som vi hadde før kampen mot Nybergsund. Det er det vi ønsker. Også er det jo ikke sånn at Nardo har gjort noe galt, men det er de som får unngjelde da vi skal ta revansje for tapet mot Nybergsund, avslutter Fredrik Tervaniemi overfor iElverum.