Elverum Håndball Herrer møter Halden i cupens 4. runde. Elverum får hjemmebanefordel og kampen spilles derfor i Terningen Arena 20. september.

Elverumtrener, Michael Apelgren, er fornøyd med at laget får en hjemmekamp i cupens 4. runde.

- Ja, det er godt når vi er inne i en så tøff periode at vi fikk en hjemmekamp. Det ville vært ekstra tøft å skulle dratt til Nord-Norge for eksempel, sier Michael Apelgren.

Tøff motstander

Den svenske suksesstreneren tar ikke lett på oppgaven med å spille mot Halden Topphåndball, men innrømmer også at det var fint å få nettopp laget de skal serieåpne mot som motstander.

- Det ble en tøff trekning, for vi må huske på at det var nettopp Halden som slo oss ut av cupen for et par år siden. Så vi har virkelig noe å revansjere her, sier Apelgren og legger til:

- Halden er et lag som har mange gode spillere og får dem til spillet sitt og virkelig har dagen så blir det vanskelig, sier han.

Nå satser han på at vi ikke skal gå i samme felle som vi gjorde i Halden for et par år siden.

- Nei det har vi ikke lyst til å gjøre. Jeg sitter nå og ser video og forbereder oss til seriepremièren. Der ser jeg at de har et lag med mange kvaliteter, men de er tyngre enn det vi er. Det hjelper ikke oss om de beste spillerne deres har dagen og gjør det veldig bra. Samtidig ser vi at om de ikke har dagen, er sjansene større for oss, sier Michael Apelgren.

Bruker tiden godt

Nå frem mot seriestart bruker trenerteamet tiden godt med forberedelser og mye tid på video.

- Jeg vet ikke helt hvordan vi skal gå frem akkurat nå, for jeg har bare så vidt begynt på å studere Halden. Men utover i uka vil jeg få mer kunnskap og kjennskap til Halden, og ser på mulighetene for at vi skal vinne begge kampene, sier svensken.

For også seriepremièren er viktig for treneren.

- Ja, vi har lengtet etter å spille kamper i Terningen Arena igjen. Det er klart vi har lyst til å vinne den kampen også. Vi går på banen for å vinne hver kamp, det fortsetter vi med, avslutter Michael Apelgren, trener for Elverum Håndball Herrer med et smil.