Inngangen til pinsen og feiringen av 17. mai startet fantastisk for Elverum Fotball. Laget storspilte, og leverte årsbeste med 7-0 over Byåsen. Seks seire av seks mulige, og 22-0 i målforskjell er imponerende, skriver klubben på sine hjemmesider.

Og ja, det er imponerende! Holder de koken gjennom sesongen, blir det spennende og se hva kommende sesong har å by på. Men at de gjør en god forsesong nå, det er det ingen tvil om.

Dagens kamp ble aldri spennende, til det var Elverum for overlegne gjennom hele kampen. Trener Tore Fossum valgte å starte med samme lag som har startet de siste to kampene, og allerede etter ni minutter satte Robin Hjelmeseth den første for dagen i kassa bak Byåsens keeper.

Scoringen kom etter et meget godt forarbeid av Elmadhi Bellhcen, som la inn til Robin. Han satte ballen sikkert i mål. Elmadhi Bellchen, som virkelig er i form om dagen, satte inn neste scoring, dette på et kjempeskudd fra ca 20 meter nesten oppe i krysset. Denne scoringen kom etter 15 minutter, og herfra så ikke Elverum seg tilbake, melder Elverum fotball på sine hjemmesider.

Elverum gikk til pause med 3-0, etter at Ulrik Balstad satte inn et mål fra 20 meters hold i det 33. spilleminuttet.

fire etter pause

Andre omgang fortsatte i samme stil. Det var i realiteten få muligheter for Byåsen til å komme tilbake, og når Elverum satte inn 4-0 ved Robin Hjelmeseth, var alle muligheter borte. Robin satte inn sin andre scoring for dagen, og er nå i front blandt Elverums scoringsmaskiner med sju scoringer så langt i sesongen.

De to neste scoringene var det to innbyttere som stod for. Først var det Farid Rahim som satte inn et skudd fra rundt 12 meter. Dette var hans første scoring for Elverum Fotball. Deretter viste storscoreren fra kampen mot Brummundal seg frem, Ole Andreas Nesset satte inn 6-0, med en tunnel på Byåsens keeper, melder Elverum fotball.

Dagens siste scoring kom av Stian Lund, som satte ballen sikkert i mål med hælen etter et glimrende innlegg av Brad Garton, som Robin Hjelmeseth serverte Stian. Dermed viste resultattavla 7-0, og Elverum er fortsatt ubeseiret i 2.divisjon avdeling B. Like imponerende er lagets målforskjell, som viser 22-0. 

Laget er solid defansivt, med en trygg sisteskanse i Fredrik Tervaniemi, og bunnsolide i sitt offensive spill. Dette lover bra for fortsettelsen.

Bortekamp

Med 22-0 i målforskjell blir det spennende tider fremover. Neste kamp Elverum spiller, er mot Hønefoss på bortebane neste lørdag. Klubben oppfordrer mange til å ta turen til Hønefoss for å hjelpe Elverum til den sjuende seieren.