Etter disse bragene er fotballguttene klare for mer moro. Og nå tenker de frem mot lørdagens møte med Stjørdals-Blink. Keeper Fredrik Tervaniemi ser litt bakover mot Brumunddalskampen.

- Det var en bra kamp. Vi vant 0-4 og spilte til tider god fotball, så dette var bra, sier Fredrik Tervaniemi.

Det er femte gangen Elverum møter gamletreneren for laget, og Fredrik Tervaniemi synes det ikke lenger er rart å møte Kevin Knappen.

- Nei, nå har vi møtt han fem ganger og vi har fem seiere mot han, så nå er ikke det merkelig eller rart lenger, sier Fredrik Tervaniemi.

videre i cupen

Onsdag spilte Elverum fotball NM eller cupkamp mot Tynset, og de gikk oppskriftsmessig videre. Peder Nersveen er ikke overrasket.

- Det var en veldig tøff kamp, men vi vinner 2-1. Vi er veldig fornøyd med å gå videre i cupen. Det er jo morsomt å spille cup. Tynset er jo med oss i divisjonen og at vi hadde de på hjemmebane var en fordel. Vi er veldig fornøyd med å gå videre til andre runde i cupen, sier Peder Nersveen.

Tøffere motstand

Lørdag klokka 16.00 er det duket for årets første hjemmekamp på Elverum stadion. Det er ingen ringere enn Stjørdals-Blink som kommer på besøk. Nersveen tror det blir en tøff kamp.

- Som de fleste kamper i avdelinga vår, så vil kampen mot Stjørdals-Blink også bli tøff. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en del dueller, men vi har tro på våre egene ferdigheter så vi skal kjempe helt inn. Stjørdals-Blink har nok dratt på seg en del selvtilitt, for de har også to seiere så langt i sesongen, sier Peder Nersveen.

Nytt av året på hjemmekampene er en helt ny konkurranse. Konkurransen er like enkel som genial. For å lokke noen flere til Elverum Stadion har fotballen dratt i gang en konkurranse hvor man leier av frisbee, hvor man skal kaste den og havne mest nærmest midtpunktet på bana.

- Det nye vi vil si noe om er denne frisbee-konkurransen. I pausa skal man kaste disse inn på bana og prøve å havne så nærme så mulig midtpunktet på bana. De som er gode til å kaste frisbee bør bli med, for det er mange fete premier, sier Fredrik Tervaniemi.

Kampen mot Stjørdals-Blink spilles altså på Elverum stadion lørdag klokka 16.00.