Elverum fotball er som kjent på treningsleir på La Manga i Spania, og lørdag ettermiddag var det duket for den første av to treningskamper mot OBOS-motstand. 

Tromsdalen rykket, som Elverum, opp fra 2.divisjon, og hadde 3 flere poeng enn Elverum i opprykkssesongen. Et lag som også rir på medgangsbølgen etter opprykket, og Tromsdalen tapte bare 0-2 mot Tromsø i en treningskamp.

godt fornøyd med gjennomføringen

Elverum var klart best og vant 3-0. Trener Tore Fossum var fornøyd:

- Jeg ser igjen mye av det vi trener på, men det er fortsatt en del å gå på i forhold til timing i press, avstander i laget og vurderinger i spillet. Likevel er jeg godt fornøyd med gjennomføringen. Spillerne løper mye og legger ned mye innsats i varmen, sa Fossum til klubbens egen hjemmeside.

Målscorere var Sivert Solli og Marius Hagen før pause, og Robin Hjelmeseth avsluttet med en fin lobb og sluttresultatet ble 3-0.

Null baklengs lar seg høre, og det har blitt få baklengs i vinter:

- Vi er dønn solide bakover gjennom hele kampen. Det tar vi med oss videre i forberedelsene mot seriestarten den 2. april, sa Fossum til elverumfotball.no 

Neste treningskamp på La Manga, spilles mot Åsane på tirsdag. 

KAMPFAKTA:

ELVERUM - TROMSDALEN 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Sivert Solli (18), 2-0 Marius Hagen (36), 3-0 Robin Hjelmeseth (84)


Gule kort: Erlend Eggen Persgård, Marius Hagen og Carlos Gaete Moggia.

Fredrik Tervaniemi - Erlend Eggen Persgård, Håkon Rønes (Igor Cukovic fra 18. min.), Rebin Sulaka, Dusan Mladenovic - Marius Hagen (Shadi Ali fra 67. min.), Carlos Gaete Moggia (Peder Nersveen fra 57. min.), Remi Andre Svindland (Farid Rahim fra 84. min.) - Sivert Solli, Robin Hjelmeseth (Adnan Cirak fra 84. min.), Elmahdi Bellhcen (Jonas Enkerud fra 80. min.)