Elverum Fotball har lagt bak seg en jubelsesong, som resulterte i opprykk til OBOS. Planleggingen av neste sesong har pågått lenge, men nå har det for alvor tatt av, skriver Elverum fotball på sine hjemmesider.

Der opplyser de at planene fortløpende blir lagt av ledelsen for A-laget. Akkurat nå har spillerene ferie, før treningen starter opp igjen 5. desember i Rolvshallen.

Mens spillerne har ferie, jobber administrasjonen for å få på plass alle brikkene foran kommende sesong.

Det er mange gjøremål som står på lista, men det viktigst av alt er arbeidet med å få på plass kontrakter med spillerene og vurderinger av forsterkninger. Støtteapparatet skal også på plass, det er varslet noen endringer foran neste sesong, melder Elverum fotball.

Oppussingsarbeid gjenstår

Parallelt med dette legges treningsopplegget, med treningskamper og treningsleir. Det foregår også et opppussingsprosjekt av A-lagets garderobe. Når spillerene møter opp til trening etter jul, skal alt være ferdig, med nye fine faseliteter. Arbeidet er i full gang, dette er utgangspunktet, så her må det skje ting.

Elverum skal ikke gjenta opplegget med treningsleir i Tyrkia fra i fjor, men følger Norsk Toppfotballs opplegg på La Manga. Her vi det bli spilt to kamper mot OBOS-lag, men motstander er enda ikke avklart, melder Elverum fotball på sin hjemmeside.

På Elverum Fotballs hjemmesider vil treningskampene oppdaterers etter hvert som de blir klare.