Det verste med å ryke ut mot Kongsvinger var nok at Kongsvinger ikke stod for scoringa sjøl. Målet som kom etter 12 minutter, var nemlig et sjølmål av Elverum. Sjøl om Elverum var sterkt med i kampen, og var det førende laget, ble det dessverre uten uttelling.

Trener Tore Fossum hevder allikevel at Elverum var det beste laget, og sier nå at det er et bittert tap.

- Jeg synes vi er det beste laget utover i kampen. Akkurat nå er det bittert at vi slapp inn det målet. Sånn sjansemessig tror jeg vi er ganske jevne både vi og Kongsvinger, sier Tore Fossum.

Marginer

Tore Fossum er ikke i tvil om at de klarte seg godt mot Kongsvinger, men det kunne vært bedre.

- Det er sånn at vi har det for vane å slippe inn et «drittmål» i starten av kampen. Det gjorde vi også i går, sier Fossum.

- Ja, for mot slutten var det Elverum som styrte kampen?

- Jeg er stolt av gutta. De står opp og gjør alt de kan. Og mot slutten styrer vi hele kampen, det er en vane vi skal ta med oss videre, sier Tore Fossum.

Bad i glomma

Etter cup-exiten ble fotballgutta beordret ut i Glomma for å kjøle seg ned og få bena i orden.

- Jeg tror gutta takler dette her ganske bra. Nå har de fått prøvd seg i Glomma, og det meldes om litt kaldt vann ennå, og det var nok godt for de bena som gutta hadde nå, smiler Tore Fossum.

Sjøl om det ble tap for Elverum, så synes Fossum at de hadde god kontroll på Kongsvinger.

- I cup er det bare seier som gjelder, men ser vi isolert sett opp mot Kongsvinger, så har vi gjort en god kamp. Det er ikke tvil om at vi er nærmere Kongsvinger i år enn vi var i fjor, avslutter Tore Fossum.

Neste kamp for Elverum fotball er mot HamKam på Elverum stadion lørdag.