Før sesongen virkelig har startet har Elverum fotball virkelig gjort en god figur. Tidligere har vi i iElverum.no snakket med Fredrik Tervaniemi, og han var klar på at Elverum skulle være i toppen og kjempe om opprykk. Men han nevnte at opprykk ikke var noe de hadde som hovedmål, hovedmålet var å kjempe i toppen.

ledet til pause

Til pause ledet Elverum 0-1 på Sveum idrettspark i Brumunddal. Tidligere har keeper Fredrik Tervaniemi uttalt til iElverum.no at han tror Elverum vinner med 0-3. Det fikk han nesten rett i. Sluttresultatet ble til slutt 0-4 til Elverum.

MÅL

Elverums ledermål kom etter 27 spilte minutter. Da ble ballen satt mellom stengene av Ole Andreas Nesset, som før denne sesongen kom til Elverum fra Eidsvoll.

Ellers har det blitt delt ut en del gule kort. Nysigneringen Mtaka Simba fikk gult kort allerede etter bare 19 minutter ut i kampen. Også Peder Nersveen og Stian Lund har fått gule kort.

Andre omgang ble eventyrlig for Elverum. Målene de rant inn og spillet stemte ganske godt. Kristian Bråtebæk startet målskredet i andre omgang, og etter 75 minutter satte han ballen i mål. Kort tid etterpå satte Ole Andreas Nesset inn to mål til. Det betyr at Nesset satte inn hele tre mål denne kampen.