• GIR INSTRUKSER: Michael Apelgren gir laget instrukser under siste trening onsdag kveld.

Nå bare timer før kampen kastes igang lengter både spillerne og laglederne til å få ta avkast i hallen der Champions League-eventyret startet for to år siden.

Den gang vant Elverum 31-30 mot det sveitsiske laget. Torsdag klokka 20.15 spiller de igjen om poengene i første Champions League-kamp for sesongen.

Trener Michael Apelgren har stor tro på at Elverum kan bite fra seg, og gleder seg bare til klokka blir 20.15 torsdag kveld.

- Nå går vi bare å venter på at kampen skal starte. Vi gleder oss til å se hva vi får til i kampen. Det har vært litt stressende opp mot kampen, men nå begynner det å ligne på noe vi har tro på, sier Michael Apelgren.

Veldig stolte

Apelgren legger ikke skjul på at det er noe stort å få være med i Champions League.

- Jeg må innrømme at jeg har litt nerver foran torsdagens kamp, samtidig må jeg si at det er stort og ikke minst er vi veldig stolte at vi får være med å slåss mot de store gutta i verdens beste turnering, sier han.

Onsdag kveld var siste trening, i BBC Arena i Schaffhausen. Nå ser han bare frem mot å gjenta suksessen for to år siden.

- Jeg synes det ser bra ut, men vi synes det blir moro å endelig starte på disse 10 kampene som betyr veldig mye for oss. Vi møtte Kadetten Schaffhausen for to år siden, og når vi kom inn i hallen her tidligere i dag kjenner vi bare gode følelser. Starten hadde vi her i BBC Arena for to år siden, og siden den gang har vi vært med på en morsom reise gjennom Europa og i den tøffeste ligaen, sier Michael Apelgren.

- Det blir heftig

Den suksessrike håndballtreneren forteller at det å høre Champions League-hymnen er noe spesielt for både han og spillerne.

- Dette blir heftig, og hver gang Champions League-hymnen spille så føler vi en stor ære og ikke minst at vi fra lille Norge og Elverum er med å spiller i denne turneringen, sier Michael Apelgren.

Han tror dessverre at tiden hvor motstanderne undervurderte Elverum er forbi.

- Ja, det tror jeg. Vi kommer nok til å møte et både sterkere og mer konsentrert og forberedt Kadetten Schaffhausen enn vi gjorde for to år siden, advarer Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

ElverumsRadioen og iElverum er sammen med Elverum Håndball nede i Schaffhausen, og vil gi deg siste nytt om laget frem mot kampen.

I tillegg sendes kampen direkte på ElverumsRadioen fra klokka 19.45 torsdag kveld. ElverumsRadioen sender på DAB i store deler av Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 i Elverumsregionen og på nettradio i hele verden.