Og valget falt på Kolstad. Det betyr at Elverum møter trønderne i første semifinalekamp hjemme i Terningen Arena onsdag 19. april. Returkampen spilles mest trolig i Trondheim Spektrum onsdag 26. april eller søndag 23. april, for så en eventuell tredje kamp hjemme i Terningen Arena søndag 30. april.

Vanskelig valg

Elverumtrener, Michael Apelgren, synes ikke valget var enkelt å ta. Begge lagene som Elverum kunne velge, har slått ut to gode lag i Bækkelaget og Haslum.

- Kolstad er i ekstremt god form om dagen. Det sier jeg fordi om du slår Haslum med 10 mål på bortebane, så er du ekstremt god, sier Michael Apelgren.

Men han legger ikke skjul på at også Bodø hadde vært en tøff motstander.

- De slo ut Bækkelaget som kom på andreplass i serien i år, så de er heller ikke dårlige. Det er derfor dette var et vanskelig valg. Men når det er sagt, så valgte vi Kolstad av flere grunner. Det vi håper på med valget vårt er at vi får flere elverumsinger til Trondheim for å heie oss frem fra tribuna, sier svensken og legger til:

- Vi tror det er lettere for elverumsingene å dra til Trondheim enn å dra til Bodø. Så det er klart at det var en stor del av valget, at vi valgte Kolstad som motstander i semifinalen, sier Michael Apelgren.

Setter opp buss

Taigan på sin side, opplyser via sin Facebook-side at de vil sette opp buss til bortekampen som spilles 23. eller mest trolig onsdag 26. april.

Etter det iElverum erfarer så er onsdag 26. april reservedatoen om søndag 23. april mot formodning ikke skulle passe.

Dermed kan det se ut som om Trondheim Spektrum skal bli fylt opp med elverumsinger også denne gangen. Men, sjøl med publikum i ryggen tror Apelgren på et tøft møte.

- Det er mye som foregår nå, og vi er inne i en tøff tid. Sjøl er jeg utestengt i to kamper til, mens både Petter Øverby og Kristian Bliznac er ute i én kamp til. Så det blir ingen enkel oppgave dette, sier Apelgren.

Hva som skjer med domsavgjørelsen til Tine Poklar er ennå ukjent, men svensken bekrefter at Elverum nå vurderer å påklage dommmen.

- Det stemmer. Klubben ser nå på om de vil anke dommen til Tine Poklar. Men det har ikke blitt tatt en endelig avgjørelse på dette ennå, avslutter Michael Apelgren.