Fortsatt er det litt usikkert om Petter Øverby spiller lørdagens kamp. Han er med i troppen som fredag kveld dro ned til Arendal.

- Vi dro ned fredag kveld fordi vi føler at vi ikke får gitt alt om vi sitter seks timer i buss før vi skal spille en såpass viktig kamp som dette er. Derfor dro vi ned fredag kveld, har sovet på hotell og er klare for kamp mot Arendal, sier Michael Apelgren.

Han tror det kommer til å bli ganske tøft for et skadeskutt Elverum, og det er egentlig for tidlig og si noe om Petter Øverby kommer til å spille.

- Det kommer alt an på smertenivået til Petter og om vi tør å prøve han. Samtidig er jeg bekymret over at vi har brukt Aleksander Børresen så mye i det siste, og vil ikke presse han for hardt heller, sier svensken som har et aldri så lite dilemma.

Har 30 plussmål de siste kampene

Elverum kommer fra et tap mot Haslum (35-29) mens Arendal kommer fra to seiere. Mot Haslum vant de 30-44 og Halden 25-33. Så at de i tillegg spiller på hjemmebane og kommer fra to strake seiere, blir i seg sjøl ganske tungt.

- Det er et lag som er veldig forberedt taktisk. Og jeg må si at jeg er ganske imponert av det Arendal har fått til etter at de ble slått ut av cupen. Bare på to kamper nå har de pluss 30 i mål på de kampene, og det sier sitt, forteller Michael Apelgren.

Fortsatt er Elverum ganske skadeskutt. Josef Pujol er fortsatt hjemme i Elverum og pleier hånda etter at han fikk konstatert brudd for noen uker side. Men et lyspunkt er det, Petter Øverby kan som sagt være klar for kampen lørdag kveld.

Taktiske gode

Michael Apelgren synes at ØIF Arendal er det beste taktiske laget i Norge. Han trekker frem spillere som Eirik Heia Pedersen, Josip Vidovic og Lars Jakobsen som de gode spillerne hos Arendal.

- Disse spillerne på ni meter er veldig gode. Og de er topp klasse i Norge. I tillegg til disse spillerne så er Marinko Kurtovic en smart trener som ikke gjør noe gjennomtenkt og gjør saker med flyt, sier Michael Apelgren.

Uten tvil så er ØIF Arendal i form om dagen, og det kan Apelgren tro er bare en grunn til.

- De har nå bare serien og konsentrere seg om. De er ikke i Champions League, de er ikke med i cupen, så de har bare GRUNDIGligaen å konsentrere seg om. Da setter de alt inn på det ene kortet, sier Michael Apelgren.

En uke kampfri

Elverum Håndball Herrer har nesten hatt en hel uke uten kamp. Vi må tilbake til landslagspausa i oktober for å finne en sammenhengende uke hvor spillerne ikke har spilt kamper. Og Apelgren har gitt spillerne mer "rom" den siste uka.

- Denne uka har vi tatt det litt roligere. Det største er vel at vi har tatt en dag fri og vært fra hverandre. Det har vært ganske mye i det siste og vi måtte finne tilbake til sulten på seiere. Vi håper at vi har gjort et rett valg, sier Apelgren.

Hør kampen på ElverumsRadioen

Kampen mellom ØIF Arendal og Elverum Håndball Herrer kan du følge direkte på ElverumsRadioen fra 17.45 lørdag ettermiddag. ElverumsRadioen sender på DAB i så og si hele Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 samt nettradio i hele verden.