Elverum Håndball har gleden av å invitere til gullfest etter klubbens 5. strake sluttspillgull! Fredag 20. mai samles håndballgutta på Scandic Elgstua for å feire den fantastiske sesongen som startet med kvalifisering til gruppespill i EHF Champions League. Sesongen ble akkurat kronet med at klubben ble Norske mestere igjen, for andre året på rad.

Oppfordringen til markedsansvarlig, Kalle Björkman, er å komme deg til Scandic Elgstua og gjerne ta med deg kunder, ansatte, naboer, venner og bli med på fest.

- Vi må jo ha en skikkelig feiring av gullet vårt. Dette er det vi har jobbet i mot gjennom hele sesongen. Så det å avslutte med sesongen med en ordentlig gullfeiring sammen med de andre spillerne, ledere, partnere, dugnadsfolk og supporterne, sier Kalle Björkman.

Sommerbuffet

På en skikkelig gullfest må man jo ha noe å spise på også, og det er her kokkene på Scandic Elgstua kommer inn i bildet. De disker nemlig opp med en «Sommerbuffet».

- Ja, mat må man jo ha. Vi har en god samarbeidspartner i Scandic Elgstua, og vi har hatt flere arrangementer tidligere, sier Björkman.

Gullfesten starter med prat og god stemning ved å snakke litt sammen og mingle, som det så fint heter. Det vil bli taler både fra spillerne og lederne i EHH, samt at det blir musikk etter hvert.

- Musikk og dans er det også under årets gullfest. Da blir det muligheter for å danse litt. Om man orker, kan du danse til klokka blir tre på natta, sier Kalle Björkman humoristisk.

Han håper så mange som mulig vil være med på feire gullet sammen med håndballgutta. Du kan melde deg på ved å komme innom håndballkontoret sier Kalle.

- Kom innom oss på håndballkontoret i dag torsdag, så skriver vi deg opp. Vi har allerede over 100 påmeldte, så dette blir gøy, sier en energisk Kalle Björkman.