Med 3 viktige spillere ute med karantene, var det igjen tid for nye navn i lagoppstillingen for Elverum. Både Rebin Sulaka og Carlos Moggia sonet for 3 gule kort, mens Marius Hagen sonet for det røde kortet mot Åsane. 

Det var en frisk start på kampen, med en brukbar sjanse til hvert av lagene før det hadde gått 4 minutter. 

Etter 18 minutter fyrte Sivert Solli av et skudd i nærmeste hjørne, men Start-keeper Håkon Opdal reddet flott. 

Den første halvtimen var relativt jevnspilt, med et lite overtak til Start. Start fikk et mål korrekt annullert for offside etter 31 minutter. 

klassekontring ga ledelse

Etter 34 minutter kontret Elverum inn 1-0 ved Remi Svindland! Elmadhi Bellchen stjal ballen på midtbanen og satte igang ei god kontring, som endte med et velplassert skudd fra Svindland bak Håkon Opdal og 1-0 til hjemmelaget!

Start utlignet på overtid ved Niels Vorthoren, som avsluttet et fint angrep for bortelaget. 1-1 var altså pauseresultatet, og det var helt greit etter ballinnehav og sjanser. Synd for Elverum at de ikke klarte å holde helt inn til pause, men det var en fin scoring fra Vorthoren. En god fotballkamp i 1. omgang på Elverum stadion!

Det første kvarteret av 2. omgang var også jevnspilt, det vekslet fram og tilbake uten de store sjansene. Så fikk Start et par gode sjanser, men keeper Fredrik Tervaniemi vartet opp med 2 veldig gode redninger - én beinparade og en helt oppe i krysset!

Etter 66 minutter kom Amor Layouni inn til sin - foreløpig - siste kamp som Elverumspiller, han erstattet Elmadhi Bellchen. Layouni er som kjent klar for Bodø/Glimt fra høstsesongen. 

Amor Layouni viste seg fram kort tid etterpå, etter nok ei fin kontring - ble avslutningen til Layouni blokkert. Synd at Elverum mister en så god spiller!

Minuttet etterpå fikk vi nok en god kontring fra hjemmelaget, men avslutningen til Adnan Cirak gikk dessverre over mål. 

Etter innhoppet til nevnte Layouni var Elverum meget friske framover, og Remi Svindland var involvert i mye av det som skjedde.

må ha bedre uttelling!

I det 75 minutt fyrte Adnan Cirak av en «rakett», som Opdal måtte ut i full strekk på! Et par minutter etterpå var Elverum frampå igjen, men avslutningen til Svindland ble ikke god nok. Elverum burde hatt uttelling i denne perioden, ellers blir det vanskelig å vinne fotballkamper!

Kampen endte altså 1-1, men Elverum var absolutt nærmest seieren og hadde fortjent å vinne. MEN de kunne fort tapt også, hvis ikke keeper Fredrik Tervaniemi hadde vartet opp med 2 veldig gode redninger etter drøye 60 minutter. En god fotballkamp var det på Elverum stadion!

Elverum ligger nå på direkte nedrykksplass, men har samme poengsum som Fredrikstad som ligger på kvalifiseringsplassen. Det er uansett jevnt oppover på tabellen, så det er alle muligheter når høstsesongen starter om 3 uker!

KAMPFAKTA:

Elverum - Start 1-1 (1-1).

Elverum stadion

Tilskuere: 855

MÅL: 1-0 Remi Svindland (34 min), 1-1 Niels Vorthoren (45+1 min)

Gule kort: Peder Nersveen - Elverum (29 min), Sivert Solli - Elverum (52 min), Eirik Wichne - Start (53 min), Simon Andreas Larsen - Start (59 min) og Remi Svindland - Elverum (92 min).

Elverum stilte med følgende lag:

Fredrik Tervaniemi (kaptein) Erlend Eggen Persgård - Magnus Pedersen - Igor Cukovic - Stian Simenstad, Jonas Enkerud - Peder Nersveen - Remi-André Svindland, Elmahdi Bellhcen (Layouni fra 66) - Adnan Cirak (Hjelmeseth fra 83) - Sivert Solli

På benken: Vegar Granvold Berntsen, Even Westgård Skogsrud, Shadi Ali, Farid Rahim, Robin Hjelmeseth, Kristian Kjeverud Eggen og Amor Layouni.