• REVANSJE: André Lindboe fikk en revansje etter noen kamper hvor han ikke har hatt flyten. Søndag satte han inn åtte mål.

Elverum ledet gjennom store deler av kampen og gikk med en god og trygg ledelse til pause. I 1. omgang tok Elverum tak i kampen ganske tidlig og fikk den inn i sitt spor. Mange gjorde det godt på banen, men det var spesielt én som viste at han er i Champions League-form, nemlig Nikolaj Mehl.

Han satte inn tre viktige scoringer i de første minuttene av kampen, noe som gjorde av Elverum kom noen mål foran. Derfra og ut var det bare Elverum som hadde krefter til å komme seg foran. Til pause ledet elverum 19-15.

Og med 19 mål på én omgang, var standarden satt. 2. omgang startet der 1. omgang sluttet og Elverum fosset videre ifra Dinamo Bucuresti. Bare ti minutter ut i 2. omgang ledet Elverum med sju mål.

Men målfesten sluttet ikke der, for vel åtte minutter før slutt, ledet Elverum med 10 mål! Og det ble en håndballfest uten sidestykke da Elverum til slutt vant 40-32.

Håndballfest

Elverum-trener Michael Apelgren er nesten målløs etter at kampen er ferdig.

- I dag er vi veldig gode, og jeg hadde ikke trodd det på forhånd at vi kom til å vinne med så mange mål, sier Michael Apelgren lattermildt.

Han forteller at alle gjorde akkurat det de skulle og at alle viste en god moral og innsats.

- Det store er at vi løper veldig mye i denne kampen. Noe som gjorde at Dinamo Bucuresti begynte å slite, for de er ikke et lag med den beste moralen når det begynner å gå imot de. Vi skal være glade og stolte over denne kampen, sier Michael Apelgren.

Om det er noe å plukke på i kampen mot Dinamo Bucuresti, var alle straffebommene. Mot Bodø var det fire straffebom, mens mot Dinamo Bucuresti var det tre baller som ikke gikk i mål. Men så kom Tine Poklar inn og tok den fjerde straffen, den satt i nettet bak Ionut Adrian Irimus i målet for Dinamo Bucuresti. Han setter også en straffe til, noe som var positivt.

Magisk strekspiller

En spiller Elverum virkelig slet med å få orden på var Dinamo Bucurestis strekspiller, Maris Iulian Mocanu. Han satte hele 10 baller bak Morten Nergaard og Vegard Bakken Øien i målet til Elverum.

- Vi gjør veldig mye bra i denne kampen, men vi slet med deres strekspiller. Han var utrolig god mot oss, konstaterer Michael Apelgren og legger til:

- Det var ikke veldig lett å redde noen av de skuddene for Morten Nergaard heller. Men det å «cruice» hjem så store seiere i Champions League er ikke hverdags, så dette må vi bare nyte, sier Apelgren.

Han vil allikevel komme med en pekefinger.

- André Lindboe har virkelig tatt revansje. Kampene har ikke gått i hans favør i det siste, men i kveld viser han at tvilerne skal holde tyst for han er en veldig god håndballspiller, avslutter Michael Apelgren.

Fakta
  • Elverum - Dinamo Bucuresti 40-32 (19-15)
  • Elverums lag: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien (målvakter), Didrik Linderud, Stiven Thorsteinsson (1), Aleksander Børresen (2) Nikoaj Mehl (6), André Lindboe (8), Kristian Ørsted, Jonas Burud (1), Håkon Ekren (5), Tine Poklar (6), Magnus Fredriksen (2), Richard Hanisch (3), Kevin Gulliksen (5), Thrainn Orri Jonsson (1)
  • Tilskuere: 1.760