Treningskampene har resultatmessig gått bedre og bedre, etter 2-5 tap mot Mjøndalen i slutten av januar. Deretter har det blitt seire mot både Strømmen og nå Ull/Kisa, så utviklingen går rette veien fram mot seriestart 2.april borte mot Sandnes Ulf.

Fredagens kamp på Jessheim var nok en god prestasjon, og trener Tore Fossum var fornøyd etter kampen:

- Jeg synes vi gjennomfører en god kamp i dag, det var mer dueller enn i de forrige kampene, og vi ser at vi fortsatt har en vei å gå i duellspillet. Det er veldig bra for oss å få denne type matching og kjenne på nivået til en OBOS-motstander igjen. Vi tar steg for steg i forhold til struktur i laget, hvordan samhandlinga er i laget og det ser bra ut så langt, sier Fossum til klubbens egen hjemmeside.

fortsatt prøvespillere innom

Troppen er fortsatt ikke endelig og det er fortsatt prøvespillere innom:

- Troppen har satt seg, men det er fortsatt prøvespillere innom og slik er det på dette nivået. I dag var Igor Cukovic med og han klarte seg så bra som vi hadde forventet. Nå blir det noen fridager for gutta, det fortjener de etter mye tøff trening siden desember, sier Fossum. 

I fredagens kamp var Jonas Enkerud og Remi Andre Svindland som scoret målene. Enkerud satte inn 0-1 rett før pause, etter pasning fra Peder Nersveen. Svindlands mål kom etter at først Stien Simenstad satte et frispark i muren, før Svindland med et godt skudd avgjorde treningskampen 10 minutter før slutt.

Neste treningskamp er lørdag 4.mars klokka 14.00 mot HamKam på Elverum stadion, og så er det treningsleir på La Manga som venter i perioden 8-15. mars. På treningsleiren blir det også kamper, mot OBOS-motstanderne Tromsdalen og Åsane.

Kampfakta:

ULL/KISA - ELVERUM 0-2 (0-1)

MÅL: 0-1 Jonas Enkerud (43), 0-2 Remi Andre Svindland (81)

Elverum lag (4-3-3): Fredrik Tervaniemi (Vegard Granvold Berntsen fra 77. min.) - Erlend Eggen Persgård, Håkon Rønes, Igor Cukovic, Stian Simenstad - Remi Andre Svindland, Marius Hagen (Farid Rahim fra 64. min.), Peder Nersveen - Jonas Enkerud (Peder Magnus Norman fra 84. min.), Robin Hjelmeseth, Elmahdi Bellhcen.