• FØRSTE KAMP FRA START: Amor Layouni fikk sin første kamp fra start for sesongen mot Flisa, og kvitterte med godt spill og straffescoring. Til høyre Kristen Ommang-Engen fra Flisa.

Elverum står med fattige 1 poeng og 1 scoring etter 4 serierunder i OBOS-ligaen. De kom i alle fall i gang med målproduksjonen mot Flisa, og spesielt spiss Adnan Cirak var på hugget - med ekte hattrick!

Fotball er mye psykologi, og nå har Elverum fått kjenne på følelsen av å vinne og score mange mål igjen. 

- Gutta trengte seieren mot Flisa, og vi rundt laget trengte det også. Seieren skal gi oss energi inn mot Florø-kampen og det blir en ny tøff OBOS-kamp. Vi reiser til Florø med mer selvtillit enn vi hadde før cup-kampen og det er bra, sier Elverums trener, Tore Fossum.

Kampen går på søndag mot Florø, som rykket opp samtidig med Elverum. Florø har 3 poeng etter 3 uavgjorte kamper og 1 tap så langt. Begge de tidligere hjemmekampene har endt med poengdeling, det ble 1-1 mot Jerv i serieåpningen og 0-0 mot Levanger i serierunde 3.

- Det blir for det første en lang reise for oss, vi reiser klokka 08.00 på lørdag morgen og er framme rundt klokka 18.00-19.00 på kvelden. Kampen går klokka 18.00 på søndag, og så er det nok en lang reise hjem igjen. Dette blir ei tøff reise for oss, men det skal vi være forberedt på, sier Fossum.

spiller på gress

Florø spiller sine hjemmekamper på Florø stadion, som har et ikke altfor bra naturgress.

- Vi vet at Florø er gode på sine ting, de har blant annet 3 veldig raske frontspillere. Det utnytter de maksimalt og vi må være veldig observante på kontringene deres. De har også noen store, tunge midtstoppere på dødballer, som vi må være klare for. For meg er dette en helt «vanlig» OBOS-kamp, smiler Fossum.

På skadefronten ser det bedre ut enn på lenge for Elverum. 

- Stian Lund har vært ute lenge, og han sliter fortsatt. Stian Simenstad fikk sine første minutter mot Flisa på onsdag, og de andre har bare noen «småtterier», så vi skal ikke klage på skadesituasjonen i alle fall, sier Fossum.

Det var flere spillere i troppen som fikk mye etterlengtet spilletid mot Flisa, både Håkon Rønes, Robin Hjelmeseth, Shadi Ali og Farid Rahim spilte hele kampen, og Amor Layouni startet sin første kamp for sesongen. 

Kampen spilles altså søndag klokka 18.00 på Florø stadion. Kommer endelig sesongen første seier?