• REGNFULT: Sjøl om det var ganske så vått og surt i været, møtte det opp mange som fikk valuta for penga og det dårlige været. (FOTO: Bjørn Dellerud)

Allerede når laget møttes til lunsj før kampen merket man at gutta var klar, og det viste de til gangs under kampen. 

Elverum kom godt i gang og allerede etter to minutter stod det 1-0 til Elverum etter scoring av Elmadhi Bellhcen. Han satte ballen hardt til høyre for keeper fra cirka 20 meter, etter litt frem og tilbake i feltet før han fikk ballen. Dermed var scenen satt, og da Robin Hjelmeseth satte inn 2-0 etter 29 minutter var dominansen på banen også bekreftet på resultattavla. Elverum styrete spillet, og var klart best gjennom hele omgangen, melder Elverum fotball på sine hjemmesider.

Hjelmeseth-show

Elverum var klare også i andre omgang, selv om Ham Kam kom ut for å prøve å få spillet deres vei. Det lyktes ikke, og da Mtaka Simba satte inn den tredje etter 61 minutter, var kampen i realiteten over. Mtaka forfulgte ballen, og presset Ham-Kam spilleren slik at han vant ballen og kunne sette ballen inn alene mot keeper. Når da Robin Hjelmeseth og Ulrik Balstad satte henholdsvis 4-0 og 5-0 (etter 69 og 90 minutter) var ydmykelsen total.

En solid kamp av et lag som virkelig ville vise hvem som er best, skriver Elverum fotball på sin egen nettside.

4 runder er gjennomført i serien, fasiten viser 4 seire og en målforskjell på 12-0. Det virker solid, og neste helg venter Strindheim borte i Trøndelag. En vanskelig kamp og uka frem mot kamp skal brukes til å forberede laget godt, skriver elverumfotball.no.