- Hovedoppgaven vår blir å få folk opp av sofaen, inn til Leiret og med på livet, forteller Roger Haugen, som sammen med Dennis Olsen har oppdraget med å lage direktesendingene.

To underholdende herrer som er godt kjent i distriktet fra før: Roger Haugen er kjent som driver av Statoil, nå Circle K Elverum og har flere ganger tidligere brukt filmer på Facebook og YouTube med stort hell i markedsføringen, blant annet sammen med Alex Rosén.

Dennis Olsen er rene nettkjendisen blant de yngre, og er i likhet med Haugen kjent for å legge ut humoristiske filmer og filmsnutter på nettet. Nå vil de sammen lage film fra Elverumsdagene som du kan se fortløpende på Facebook.

Få med deg det som skjer

- Vi vil informere om det som skjer på en underholdene måte, og få folk til å komme til byen ved å fortelle om alt det flotte som skjer i Elverum disse dagene, av boder, aktiviteter og konserter. Planen er å intervjue en del av artistene som kommer, vi kommer til å snakke med utstillere, med folk som har hatt med Elverumsdagene å gjøre de siste 30 årene, og ikke minst vil vi gå i gatene og snakke med folk flest, forteller Haugen.

Samarbeid med elverumsradioen

Duoen kommer også til å samarbeide med ElverumsRadioen, som skal sende fra Elverumsdagene fredag 14.00-18.00 og lørdag 10-14. Roger Haugen og Dennis Olsen skal være i aksjon på Fecebook stort sett hele helga, og når det er sendinger på radio vil de også være med der.

-I stedet for å konkurrere om lytterne/seerne så er vår tanke å samarbeide for å få folk til Elverumsdagene. Så da slår vi oss sammen, og gjør det vi er best på. Vi kan lyd og radio, mens Roger og Dennis kan video og streaming. Når vi nå samarbeider om dette, håper vi på at sluttproduktet blir bra, og at vi skal trekke enda flere folk til byen, det forteller Leif Tore Surén i Elverumsradioen

Noe helt nytt

- Denne måten å sende direkte på er jo ikke prøvd før under Elverumsdagene, og vi kommer nok til å lære og feile litt underveis, men jeg tror nok vi kan få noe morsomt ut av dette, smiler Roger Haugen.

Han og Dennis Olsen vil holde seg hovedsakelig i Leiret, men regner med å ta en tur innom Jakt- og fiskedagene også.

De to har allerede lagt ut noen filmsnutter på Facebook-siden til Elverumsdagene, og mye mer film blir det utover i helga, så klikk deg inn og følg med på det som skjer!