Elverum Fotball er så langt fornøyde med arrangementet som så og si har gått knirkefritt. Turneringsleder, Per Steinar Krogsæter, kan fortelle om nesten bare positive tilbakemeldinger og mange glade barn og foreldre.

- Jeg har snakket med mange i dag, og de sier de føler seg så godt mottatt her i Elverum, sier Per Steinar Krogsæter, daglig leder i Elverum Fotball og turneringsleder for Elverumsturneringen.

jevne kamper

ElverumsRadioen har i dag sendt direkte fra Elverumsturneringen, og det har vært mange innom utestudioet på Restvoldjordet. Mange barn melder om jevne kamper, og mange har også spilt uavgjort.

Uavgjort spilte også Elverum G14-1. De spilte mot Kjelsås G14-3 klokka 16.00 på Scheibanen. Kampen endte 1-1 etter full tid. Også halvveis i kampen så var resultatet 1-1.

Spillerne er ikke helt fornøyde med den kampen, etter at de betryggende vant 5-0 mot FK Gjøvik/Lyn G14 2 tidligere på dagen.

- Det var en ganske rotete kamp vil jeg si. Vi gjorde mange rare avgjørelser og vi gjorde mye rart, sier Amund, som er kaptein på Elverum G14-1.

Kim André, som er lagkamerat er helt enig.

- Vi spilte for dårlig, vi kunne slått de mange, null, ler Kim André.

Sjøl om de spilte uavgjort, og gjorde en rotete kamp, så gikk de videre til A-sluttspillet.

- Nå når vi skal spille i A-sluttspillet, så skal vi virkelig reise kjerringa og vinne hele sluttspillet, sier Amund.

Kamper i morgen

Også i morgen spilles det kamper i Elverum. Både på Prestgårdsjordet, Hanstad skole, Restvoldjordet og Elverum Stadion. A-sluttspillet spilles på Elverum Stadion og starter allerede klokka 08.00 søndag morgen.

For de som vil følge Elverum G14-1 mot en eventuell finale i A-sluttspillet, så spilles deres kvartfinalekamp klokka 09.00 på Scheibanen søndag morgen.

Ingen alvorlige skader

Turneringsleder, Per Steinar Krogsæter, kan fortelle at det har vært få alvorlige skader.

- Det har ikke vært det alt store, sier Krogsæter, og legger til:

- Det værste vi kunne oppleve var alvorlige skader, men det har vi klart å unngå, sier turneringslederen.

Sjekk alle resultatene HER