Trekningen fant sted fredag ettermiddag, og Elverum havnet i gruppe C. Apelgren er egentlig fornyød med å havne i denne gruppen.

- Det er klart det blir tøft. Det er bare bra lag i Champions League. Men når det er sagt, så er jeg positiv til denne gruppa. Nå kommer vi til å få store flotte lag til Elverum. Montpellier HB er et heftig lag, og jeg gleder meg til å få de på besøk, sier Michael Apelgren.

Han legger til at Montpellier HB tidligere har vunnet Champions League, så å få et slikt lag til Elverum er stort.

Gamle kjenninger

I gruppe C finner vi også HC Metalurg. Apelgren gleder seg til å komme tilbake til Makedonia og spille mot Metalurg.

- Det er litt uvisst hva slags lag de får, og det som alltid er litt vanskelig med lag fra Balkan. Det er vanskelige lag, med tanke på dommerne og rammen rundt kampene, sier Michael Apelgren.

Det er ikke bare Makedonsk mostand Elverum nå utforsker, men også Russisk. Elverum skal nemlig møte Chekhovskie Medvedi fra Moskva.

- Jeg har vært der tidligere, med et lag fra Stockholm. Og det er jo litt annerledes å komme til Russland. Det er jo en helt annen kultur der, sier Michael Apelgren og legger til:

- Chekhovskie Medvedi var i Finale4 for noen år tilbake. Så det er en storklubb som dessverre har gått dårlig økonomisk en stund, og har gjort at de har tapt seg litt. Men det blir spennende å møte de, sier Michael Apelgren.

Stor drøm

Det at Elverum Håndball Herrer skal spille i Champions League, har vært et mål gjennom hele forrige sesong. Nå er vi der, og Elverum får tøff motstand, men allikevel har den svenske treneren trua.

- Det blir tøft, men vi er akkurat der vi vil. Det er jo moro å se at Elverum er blant de store. At de trekker opp Elverum fra bollen med lag som skal i Champions League. Det kommer til å bli tøft, men jeg ser positivt både på trekningen og gruppa vi er i, avslutter Michael Apelgren.