Tapet mot ØIF Arendal søndag kveld kom som en overraskelse på mange. Men trener Michael Apelgren kan forsikre om at spillerne har lagt tapet bak seg, men at de revansjesugne når de nå spiller om sluttspillgullet. Han forteller at de nå har tatt tapet innover seg men at de ser fremover.

- Det er alltid noen småting vi endrer på fra kampen søndag. Det er som alltid når vi spiller kamper, så er det noen ting vi synes er smart og andre ting vi ikke syns er så smart. Så vi trekker frem det smarte og gjør noen grep. Det var et tøft tap søndag, det skal jeg erkjenne, sier Michael Apelgren.

Han er fullt klar over at oppgaven som nå står foran både lagledere, spillerne og støtteapparatet er tøff.

- Vi vet nå at det kommer til å bli tungt. Men nå når det nærmer seg ny kamp så blir vi mer og mer løsningsorienterte. Vi tenker litt på hvordan vi skal forsøke og takle denne kampen, men vi kan ikke gjøre noe mer enn å forberede oss på hvordan kampen skal gå og hvordan vi skal løse eventuelle problemer som kommer, sier Apelgren.

Mer offensive

De siste fem minuttene av hjemmekampen søndag, virket det som om Elverum hadde sloknet totalt. Ingen turte å skyte, men den svenske treneren har svar på hvorfor.

- Arendal tok bort en av våre spillere og da slet vi med å komme til gode muligheter. Det var et lurt trekk fra Arendal, samtidig som vi var udyktige og mindre smarte i angrepsspillet vårt. Men det er noe vi nå har jobbet med. Så får vi se hvordan det blir, om vi skulle komme i samme situasjon igjen, sier Michael Apelgren.

Han håper at spillerne nå klarer å holde spillet oppe.

- Jeg håper at vi ikke får en slik kamp til, men det kan skje. Vi må bare forsøke og holde koken oppe fremfor alt finne en løsning på spillet til Arendal, sier treneren.

Bra trening før avreise

Laget hadde sin siste trening onsdag, før de dro til Arendal for å sove på hotell. Og på siste treningen ble det en del taktisk, men også noen teknikker ble trent litt ekstra på.

- Siste treningen ble som de alltid pleier å være, de er litt mer roligere og mer taktikk. Det kjennes på spillerne at det gjelder torsdag kveld. Vi får se hvordan det går, kanskje det ikke sitter det vi har trent på, og kanskje har Arendal kommet med noe nytt. Det er en balanse mellom det vi vet og det vi tror kan komme, sier Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

ElverumsRadioen sender som vanlig Elverum Håndball Herrers kamper, og torsdagens bortemøte med ØIF Arendal er ikke et unntak.

Kanalen hører du via DAB digitalradio i store deler av Hedmark, via FM 88.2 og FM 99.3 i Sør-Østerdal. Du kan også høre ElverumsRadioen her på iElverum.no ved å klikke HER.

Kampen starter klokka 18.45 og sendingene starter klokka 18.00.