Anita Voldmo hos Fagmøbler i Elverum er strålende fornøyd med utbyggingen og nyåpninga.

- Vi har bare fått positivie tilbakemeldinger fra kundene. De synes vi har fått en flott og stor butikk, noe også vi synes, sier Anita Voldmo med et smil.

Etter at Fagmøbler også tok over de gamle lokalene til Rema 1000 Glommen, har butikken blitt ganske så stor. Nå kan de smykke seg med at de er en av de største møbelbutikkene i Elverum. Butikken er tydelig større, og flere møber er utstilt.

- Vi har fått satt ut flere møbel-miljøer som viser hvordan møblene kan se ut i forskjellige settinger, sier Anita Voldmo.

Mye måtte gjøres

Før møbelbutikken kunne utvides, måtte det foretas en god del ombygging av de gamle dagligvarelokalene.

- Før vi kunne ta over lokalene, så måtte vi rive en del. Vi rev kjøla, måtte legge fliser og fikk satt opp noen skillevegger. For det var en del som måtte gjøres her før vi fikk det slik vi ønsket det, sier Anita Voldmo.

Hun har fått god hjelp fra alle de ansatte og de ble klare til åpningen torsdag 20. oktober.

- Vi har gode ansatte som stod på gjennom ombygginga og utvidelsen, slik at vi kom i mål til slutt, sier Voldmo.

Ordføreren åpnet

Klokka 10.00 torsdag 20. oktober ble Fagmøbler Elverum nyåpnet, og det av sjølveste ordføreren.

- Alle var nok litt spente på hvordan åpningen skulle bli. Men klokka 10.00 torsdag så kom ordfører Erik Hanstad og åpnet butikken og de nye utvidede lokalene, sier Anita Voldmo.

Hun kan fortelle at de har hatt mange kunder innom og at besøket gjennom helga har vært bra.

- Det er mange som kom innom oss både torsdag og i helga. Og de aller fleste synes det er godt at Elverum nå har fått en ganske stor møbelbutikk. Det gjør at elverumsingene ikke trenger å dra ut av Elverum for å handle møbler, sier Anita Voldmo.

Positive kunder

Voldmo forteller at alle kundene bare har hatt positive ting og si om Fagmøbler etter utvidelsen.

- De tilbakemeldingene vi har fått er bare positive. Vi har fått mange gratulasjoner og det er bare blide folk som kommer med gode ord. Det har vært en del kunder som skryter av oss og at vi gjør noe godt for Elverum, sier Anita Voldmo.

Butikken er på hele 3.000 kvadratmeter, så det er en ganske stor butikk.

- Det blir fort en del skritt om dagen nå ja, ler Anita Voldmo.

Investert mye

Anita Voldmo inrømmer ærlig at det har kostet en del penger å få butikken slik de vil ha den, men at de har såpass stort fotfeste i Elverum at det bare kommer kunden til gode.

- Før utvidelsen hadde vi så mange møbler som vi kunne inne i butikken vår. Noen ganger stod de litt opp på hverandre, men nå er det godt og romslig her. Varesortementet til Fagmøbler er stort, og nå får vi endelig plass til å stille ut nesten alt. Vi er veldig fornøyde med utvidelsen og slik butikken har blitt, smiler Anita Voldmo.

Nå ser hun lyst på møbelfremtiden i Elverum.

- Vi satser nå i Elverum og vi fortsetter. Kundene våre er ganske lojale og vi har fått mange nye kunder også i det siste. Hos oss på Fagmøbler i Elverum synes vi at Elverum fortjener en stor møbelbutikk, nå er den her så da er alle velkommen innom en tur, avslutter Anita Voldmo.