- De 10 første årene har vært så spennende at jeg nesten ikke tør tenke på alt som har skjedd, smiler Espen Strøm, daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling Elverum.

10 år har gått fort, men for en utvikling de har hatt på kontoret i Elverum. Strøm sier at det har vært en lang veg å gå.

- For 10 år siden var vi to personer i bedriften, og vi satte oss et hårete mål. Målsetningen vår var å bli markedslederen i Elverum. Noe vi nådde i løpet av noen måneder. Etter det fant vi ut at vi ville endre vår målsetning til å bli markedslederen i områdene rundt Elverum også, sier Espen Strøm.

Noe de har fått til på denne 10-årsperioden. Og de opplever fortsatt oppgang.

Fra to til 10

Strøm kan fortelle at det har vært en del utfordringer på vegen, men at alle hans ansatte har vært fenomenale og de har også en del av suksessen.

- Vi har hatt noen gode år, men det har vært masse utfordringer og vi har gjort mye feil. Men vi har også gjort noe riktig også, når vi er der vi er i dag, sier Espen Strøm.

I starten var det bare Espen og Line som var ansatte, og som tiden har gått så har det kommet flere til. 

- Vi har åpnet tre andre kontorer, i tillegg til Elverum. Og i dag er vi 24 ansatte. Bare her i Elverum er vi 10 ansatte i tillegg til noen tilleggsfunksjoner, sier Espen Strøm.

tjener penger

- Vi omsetter for rundt 50 millioner kroner i år, og vi tjener penger, sier Espen Strøm og legger til:

- Utviklingen ved de andre kontorene er også positiv, så dette tror jeg blir bra, sier Strøm.

Allerede nå ser han og hans kone på videre ekspansjon og utvikling. De ser nå på flere områder både i Hedmark og Oppland. De andre kontorene er lokalisert på Hamar, Brumunddal og Gjøvik.

- Vår visjon og målsetning for de neste 10 årene er at vi skal gjøre det enda bedre. Målsetningen er å ekspandere, bli bedre og flinkere og utvikle hvert av kontorene. Totalt sett har vi en tydelig målsetning om å bli større og bedre, sier Espen Strøm.

mål om doblet omsetning

I Elverum har Strøm en heftig målsetning for de kommende tre årene, nemlig å doble omsetningen ved kontoret.

- Vi går på og ønsker å doble omsetningen i Elverum på de neste tre årene, og det skal vi få til, smiler Espen Strøm.

- Er det mulig?

- Alt er mulig bare man går inn for det, svarer Espen Strøm.

Kundeservicen står i fokus hos Aktiv Eiendomsmegling, og det er noe som Strøm har jobbet aktivt med.

- Vi skal strekke oss litt lenger for å gi kundene det de ønsker og vil ha. Og vi har jobbet ganske hardt på med dette rundt kundebehandling. Hva vi heter er viktig, men ikke det viktigste. Her er det resultat som teller, og ikke minst hvordan kundene føler de blir behandlet, sier Strøm.

Best i aktiv-kjeden

Aktiv i Elverum har et godt rykte på seg, også innad i kjeden.

- Vi har ikke gjort noe aktivt ut av det, men ikke for å skryte så er kontoret i Elverum best på kundeservice innad i Aktiv-kjeden. Vi har de mest fornøyde kunder innen kjeden, og er veldig stolte av dette. Kundene må bli fornøyd og vi må strekke oss lenger enn de andre, sier Espen Strøm og legger til:

- Denne utmerkelsen er det sjette året på rad vi mottar, og den henger høyt, avslutter Espen Strøm.