For motstanderen er Drammen og kampen spilles i Terningen Arena.

Det har allerede kommet reaksjoner på Facebook fra Taigans medlemmer, hvor enkelte går så langt som å si at finalen spilles allerede i kvartfinalen. Noen sier også at det er synd for Drammen og møte et formsterkt Elverum i Terningen Arena.

Kampen spilles mest trolig 26. oktober og Elverum har fått hjemmekamp.

Grei trekning

Elverumtrener, Michael Apelgren, er fornøyd med trekningen. Det gikk iallfall bedre enn han fryktet.

- Vi var vel litt sånn at vi ikke så veldig frem imot denne trekningen. Ettersom vi fikk en såpass dårlig trekning i 4. runde, så håpte vi på en bedre trekning i dag. Noe vi også fikk, så jeg er vel fornøyd med at vi også fikk hjemmekamp denne kampen også, sier Michael Apelgren.

Det blir mye Drammen i slutten av oktober. Elverum møter nemlig Drammen til kamp i Terningen Arena også den 19. oktober, sju dager før cupkampen den 26. oktober.

- Det som blir interessant er at det blir litt sluttspill-preg over kampene mot Drammen. Vi møter de til kamp den 19. oktober og uka etter får vi dem på besøk i cupen. Så det blir mye Drammen i slutten av oktober, smiler Michael Apelgren.

Spent på Drammen

Elverumtreneren har ikke hatt veldig mye tid på å tenke på cupkampen om litt over en måned, men han har sett litt på Drammen.

- De står ubeseiret så langt denne sesongen, og det Kristian Kjelling gjør i Drammen virker å være bra. Så jeg må ærlig innrømme og si at Drammen er et spennende lag. Og det blir spennende å se hva Kjelling får til, sier Apelgren.

Slik spilles kvartfinalene

Kolstad - FyllingenBergen

Elverum - Drammen

Halden - Haslum

Sandefjord - ØIF Arendal