Med at La Rioja vant over Metalurg hjemme i Logroño, gjør at Elverum ikke har noen mulighet for avansement til 16-delsfinalen. Men de har fortsatt muligheter for flere poeng.

Sist gang lagene møttes var i Presov i Slovakia. Den gang vant Elverum 25-27 og har igjen store muligheter til å vinne mot slovakene søndag ettermiddag. Kampstart er klokka 15.45.

Fortsatt en tynn stall 

Erik Toft, Josef Pujol og Petter Øverby er fortsatt ute. Det er foreløpig uklart om Petter Øverby vil bli klar til søndagens kamp, men det som er sikkert er at både Toft og Pujol er begge ute.

Derfor må Michael Apelgren og hans mannskap fortsatt klare seg uten de store skytterne og mesterhjernene ut. Noe Elverum har løst veldig godt mot Chekhovskie Medvedi i Moskva bare for litt over en drøy uke siden. Da vant nemlig Elverum 26-31 på bortebane. Da stod blant andre David Wattström opp og viste hva han er god for.

At Wattström også fikk spilletid mot Lillestrøm, viser bare at Wattström får tillitt av Apelgren. Og André Lindboe ble dratt over på midtback, noe han mestret bra. Vi skal ikke se bort i fra at det også kommer til å skje under søndagens kamp mot TATRAN Presov.

Morten stengte buret

Bortekampen mot TATRAN Presov ble en fest de siste fem minuttene. Elverum vant perioden 0-4 etter at Morten Nergaard valgte å stenge buret. Morten har vært veldig stabil denne sesongen, og vi skal ikke se bort i fra at Nergaard søndag kveld varter opp med mesterredninger.

Forsvaret har også sittet ganske godt denne sesongen, og etter kampen mot FylingenBergen tidligere i november, så har laget holdt et ganske godt nivå i forsvar. Forsvaret har blitt mer bevegelige og hjelper Morten i målet.

Søndag ettermiddag kommer vi nok til å få se mye av Aleksander Børresen og Håkon Ekren på bana, i skadefraværet til Øverby g Pujol. I god harmoni med Lindboe på midtback, må det bli seier søndag.

Hør kampen på radioen

Om du ikke har mulighet til å være i Terningen Arena søndag ettermiddag, går som vanlig kampen på ElverumsRadioen. Kampen kastes i gang klokka 15.45, men sendingene starter allerede 14.15 med «Før Avkast».

ElverumsRadioen hører du på DAB, FM, nettradio og app på mobilen.