– I forbindelse med Smaksfestivalen i Elverum den 10. november skal Tom Steinar Lund og jeg ha konsert sammen for første gang. Det er flere som har sagt til meg de siste årene når de har hørt musikken min at jeg burde ta kontakt med Lund og gjøre noe musikalsk med han, sier Grete Storbæk Eriksen.

– Nå skal vi spille sammen for første gang og gleder oss veldig til det. Det skal skje på Margrethe Munthegaarden, og dette er et samarbeid med vertskapet på gården der og Smaksfestivalen, sier Storbæk Eriksen.

– Jeg kommer til å synge noe av hans stoff, han er med og spiller på noe av mitt og vi gjør også litt hver for oss i denne konserten. Det blir noe Otto Nielsen, noe Sandbeck, noe Skjæraasen, noe Moren Vesaas og noe fra den siste plata mi og mere fra Tom Steinars repertoar også, sier artisten fra Trysil.

– Tom Steinar Lunds pappa kom fra Trysil, så han er faktisk halv trysling også. Han hadde blant annet konsert i Trysil i fjor med Øystein Sunde. Og vi har snakket om at det hadde vært gøy å gjøre noe sammen i Trysil også. Ellers så er han aktuell med Vidar Sandbeck 100-årsjubileet i 2018. Han komponerer masse for tida i forbindelse med det og er kunstnerisk leder for en stor konsert i Oslo neste år i forbindelse med det jubileet, sier Storbæk Eriksen.